Un Apple Store a fost evacuat in urma unei amenintari cu bomba

Un Apple Store din Sydney, Australia, a fost evacuat in cursul acestei zile de catre politia locala in urma unei amenintari cu bomba. Apelul a fost luat foarte in serios de catre autoritati, asa ca ele au ajuns foarte rapid la magazinul celor din Cupertino si au evacuat persoanele aflate inauntru pentru a putea verifica locatia in vederea descoperirii posibilei bombe.

Unele dintre persoanele evacuate au ramas in preajma magazinului si au urmarit desfasurara de forte, politia avand nevoie de putin timp pentru a verifica intregul magazin. In final totul s-a dovedit a fi o farsa, spre bucuria tuturor, insa aceasta este a treia oara in ultimele trei luni cand un Apple Store este evacuat in urma unei asemenea amenintari.

“Police began clearing the three-storey glass-encased retail store on the corner of King and George streets just before 1pm and traffic was diverted around the area. Ashley, one of those evacuated, tweeted that he “heard store employees talking about a bomb threat, not a drill” and police were “very firm in telling people to leave immediately.”

20 COMENTARII

  1. De fapt, a fost asa: unul dintre angajati ar fi vazut o persoana care a intrat in acel store cu un note in buzunar (se vedea clar ce are asupra lui, cu toate ca nu l-a scos)…
    ???

  2. *asupra sa (corectie)
    Nu sariti (ma refer la hateri!) sa ma corectati: initial am vrut sa scriu “un om” ( de aceea am scris asupra lui…), dar pe urma m-am gandit ca un OM nu foloseste note!!! Asa ca am scris “persoana”.
    ?

  3. Julian, bea mai putina cafea:)) a inteles lumea ce ai de zis. Te scuzi prea mult= dauneaza sanatatii. Adica cui ii pasa cum te vad altii daca tu esti mandru de tine cand te uiti noaptea in oglinda. :))

  4. Vai, ce glumă expirată… Era cât pe ce să râd puțin, dar a trebuit a mă gâdila sub braț ca să îmi iasă 🙂

  5. Daa, mi l-a rupt in 14 !!! ???
    …Cand nu mai ai sa dai replica, o pui pe-aia cu “vai, ce gluma…”
    La modul general….?

  6. Zaone,nu ar strica sa te interesezi și să faci un articol pe tema asta,daca intr-un ar nu a fost vorba de un iPhone,vei închide gura tuturor.

  7. Acei “alții” la care faci referire,fac ceea ce trebuie să facă,instiga utilizatorii să comenteze.Vreau să cred ca,in realitate,nimeni nu e atât de închis la minte încât să creadă că Srb Srb(de exemplu),vorbește serios.

  8. No, pe bune… Tu chat ai vrut să scrii o glumă? Glume sunteți comentariile tale prin natura lor, doar că ești atât de nesemnificativ încât eu nu pot să râd.

  9. ???????????????
    M-am contrazis cu zaone sau srb, depinde cum vreți să-i spuneți administratorului… Bineînțeles am șters puțin cu ei pe jos…

    Srb Srb Dion
    2 ore în urmă
    scrie in continuare, este bine pt acest site. Chiar te rugam sa intri zilnic pe idevice de cel putin 100 ori. Multumim

    Deci, acești doi băiețași:
    1. Sunt aceeași entitate
    2. Sunt un cuplu
    3. Srb face parte din staff-ul idevice

    După ce am continuat să-i răspund lui srb (timp de 48, normal abera și nu știa ce sã mai spună), fără a încalcă regulile, am făcut o singură mențiune de adblock și dintr-o data m-am trezit cu contul și ip-ul banned.

  10. Bine…acum, ca tu nu stii sau nu poti face diferenta intre gluma si ironie/sarcasm….e problema ta; la ironie nu se rade. Probabil de-aia nu ti-a mers cu gadilatul ?
    Oricum, asta denota multe…