Prima Pagina Apple Un Apple Store a fost evacuat in urma unei amenintari cu bomba

Un Apple Store a fost evacuat in urma unei amenintari cu bomba

20

Un Apple Store din Sydney, Australia, a fost evacuat in cursul acestei zile de catre politia locala in urma unei amenintari cu bomba. Apelul a fost luat foarte in serios de catre autoritati, asa ca ele au ajuns foarte rapid la magazinul celor din Cupertino si au evacuat persoanele aflate inauntru pentru a putea verifica locatia in vederea descoperirii posibilei bombe.

Unele dintre persoanele evacuate au ramas in preajma magazinului si au urmarit desfasurara de forte, politia avand nevoie de putin timp pentru a verifica intregul magazin. In final totul s-a dovedit a fi o farsa, spre bucuria tuturor, insa aceasta este a treia oara in ultimele trei luni cand un Apple Store este evacuat in urma unei asemenea amenintari.

“Police began clearing the three-storey glass-encased retail store on the corner of King and George streets just before 1pm and traffic was diverted around the area. Ashley, one of those evacuated, tweeted that he “heard store employees talking about a bomb threat, not a drill” and police were “very firm in telling people to leave immediately.”