Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – 1000 de ingineri dezvolta functii de realitate augmentata

iPhone 8 – 1000 de ingineri dezvolta functii de realitate augmentata

iPhone 8 ar putea avea functii avansate de realitate augmentata, o noua camera 3D urmand a le oferi pentru utilizatorii globali.

iPhone 8 va avea multe functii noi, insa una dintre cele mai importante dintre ele are nu mai putin de 1000 de ingineri in spate in momentul de fata. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, nu mai putin de 1000 de ingineri din cadrul companiei Apple dezvolta noi functii pentru realitate augmentata care vor fi disponibile in iPhone 8 anul acesta.

Toti acesti ingineri ar lucra in Israel pentru compania Apple, iar noile functii pentru iPhone 8 ar putea fi disponibile pentru Apple Maps, dar si alte aplicatii native. Noua camera frontala a iPhone 8 va permite creaarea de selfie-uri 3D ce vor putea fi transformate in avatare pentru jocuri ce au implementate functii pentru realitate augmentata, dar nu doar atat.

Cei care au obtinut aceste informatii privind noutatile iPhone 8 sustin ca Apple ar fi mult mai interesata de dezvoltarea realitatii augmentate decat a realitatii virtuale. Aceasta aleger epentru iPhone 8 are la baza faptul ca realitatea augmentata conecteaza oamenii, in timp ce realitatea virtuala ii izoleaza, lucru pe care Apple nu il doreste.

iPhone 8 – 1000 de ingineri dezvolta functii de realitate augmentata

Pentru a oferi functii bazate pe realitate augmentata, compania Apple trebuie doar sa lanseze software special pentru iPhone 8, nu si alte produse dedicate. Componentele alese pentru iPhone 8 vor facilita folosirea noii tehnologii pentru realitate augmentata, mai exact noua camera 3D frontala ar urma sa ne ofere o varietate de functii.

Apple se bazeaza foarte mult pe aceasta camera 3D din iPhone 8, ea urmand a face si recunoastere faciala, separat de oferirea de functii pentru realitate augmentata. Ea va fi un element central pentru iPhone 8 si tot software-ul nou care va fi implementat in iOS 11, asa ca vorbim despre un mare pas inainte facut de catre compania Apple cu acest upgrade.

“According to some industry sources, the company may have over 1,000 engineers working on a project in Israel that could be related to AR. We expect Apple could implement new AR products as early as in the next iPhone. Apple appears more interested in AR rather than virtual reality (VR), because the former connects people whereas the latter is often an isolating experience involving a headset that renders the user blind to the real world. AR, by contrast, takes the existing environment and adds a new layer of information to it.”

Desi oficial nu se stie nimic, iPhone 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, fie in vara, fie in toamna, ca si modelele anterioare. iPhone 8 va aduce foarte multe schimbari, iar ele ar urma sa creasca pretul de vanzare al terminalului la minim 1000 de dolari incepand de anul acesta.

iphone 8 realitate augmentata 1000 ingineri

 

 • Srb Srb

  “Aceasta aleger epentru iPhone 8 are la baza faptul ca realitatea augmentata conecteaza oamenii, in timp ce realitatea virtuala ii izoleaza”
  Atat de adevarat

 • Mircea Radulescu

  La fel zicea și PSD-ul la alegeri 🙂

 • Viorel Predatorul

  Măcar “samsoniștii” au de unde alege, și deocamdată ei se pot bucura de VR, cu bune și cu rele, în timp ce tu… nu!
  Același lucru se poate spune și despre tine, dacă ne gândim la TV-ul tău OLED: te izolează în garsoniera ta, iar singura conexiune pe care ți-o formezi este între imaginația ta și imaginile 3X de pe ecran. Corect?

 • Srb Srb

  chiar nu sunt copil sa ma joc cu VR, deci este 0 pt mine. TV ma uit la el sunt informat cu lumea fara sa arat ridicol cu casca pe ochi sa nu stiu ce se intampla in jurul meu

 • Viorel Predatorul

  Tu nu te joci cu VR dar comentezi pe site-urile străine la articole despre placi video și despre jocuri de strategie, etc :))
  Nice try Srb!

 • Srb Srb

  Trolling adevarat se face global indiferent de subiect

 • Mircea Radulescu

  Dă-ne și nouă link să vedem 🙂

 • Srb Srb

  Eee tie ti-as da dar vede stalker meu

 • Viorel Predatorul

  Eu bănuiesc că ești un mincinos notoriu și patologic. Nu este o jignire, ci o constatare. Eu nu aș putea comenta despre undițe și pescuit pentru că nu mă interesează și nu știu ce și cum. Și viceversa este adevărată – tu nu poți face trolling fără să ai o pasiune pentru domeniul respectiv :))
  Tu ești un moș cu mintea unui copil :))

 • Srb Srb

  tu nu prea intelegi inseamna notiunea de trolling…de fapt mi-ai demonstrat ca nu prea intelegi multe lucruri

 • Srb Srb

  este de ajuns sa intru pe un site dedicat sa zicem masinilor de spalat LG si sa zic ca LG este o mizerie….sa vezi cum cresc nr de comentarii…chiar daca nu stiu absolut nimic despre subiect, este de ajuns o propozitie sa scoti copii la scandal…asta de ex este un trolling de incepator. Nu conteaza ca crezi sau nu in ceea ce spui , este doar nevoie sa stii cum sa agiti apele.Dar dah eu sunt copilul…ce ipocrit