iPhone 8 – 1000 de ingineri dezvolta functii de realitate augmentata

iPhone 8 ar putea avea functii avansate de realitate augmentata, o noua camera 3D urmand a le oferi pentru utilizatorii globali.

iPhone 8 va avea multe functii noi, insa una dintre cele mai importante dintre ele are nu mai putin de 1000 de ingineri in spate in momentul de fata. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, nu mai putin de 1000 de ingineri din cadrul companiei Apple dezvolta noi functii pentru realitate augmentata care vor fi disponibile in iPhone 8 anul acesta.

Toti acesti ingineri ar lucra in Israel pentru compania Apple, iar noile functii pentru iPhone 8 ar putea fi disponibile pentru Apple Maps, dar si alte aplicatii native. Noua camera frontala a iPhone 8 va permite creaarea de selfie-uri 3D ce vor putea fi transformate in avatare pentru jocuri ce au implementate functii pentru realitate augmentata, dar nu doar atat.

Cei care au obtinut aceste informatii privind noutatile iPhone 8 sustin ca Apple ar fi mult mai interesata de dezvoltarea realitatii augmentate decat a realitatii virtuale. Aceasta aleger epentru iPhone 8 are la baza faptul ca realitatea augmentata conecteaza oamenii, in timp ce realitatea virtuala ii izoleaza, lucru pe care Apple nu il doreste.

iPhone 8 – 1000 de ingineri dezvolta functii de realitate augmentata

Pentru a oferi functii bazate pe realitate augmentata, compania Apple trebuie doar sa lanseze software special pentru iPhone 8, nu si alte produse dedicate. Componentele alese pentru iPhone 8 vor facilita folosirea noii tehnologii pentru realitate augmentata, mai exact noua camera 3D frontala ar urma sa ne ofere o varietate de functii.

Apple se bazeaza foarte mult pe aceasta camera 3D din iPhone 8, ea urmand a face si recunoastere faciala, separat de oferirea de functii pentru realitate augmentata. Ea va fi un element central pentru iPhone 8 si tot software-ul nou care va fi implementat in iOS 11, asa ca vorbim despre un mare pas inainte facut de catre compania Apple cu acest upgrade.

“According to some industry sources, the company may have over 1,000 engineers working on a project in Israel that could be related to AR. We expect Apple could implement new AR products as early as in the next iPhone. Apple appears more interested in AR rather than virtual reality (VR), because the former connects people whereas the latter is often an isolating experience involving a headset that renders the user blind to the real world. AR, by contrast, takes the existing environment and adds a new layer of information to it.”

Desi oficial nu se stie nimic, iPhone 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, fie in vara, fie in toamna, ca si modelele anterioare. iPhone 8 va aduce foarte multe schimbari, iar ele ar urma sa creasca pretul de vanzare al terminalului la minim 1000 de dolari incepand de anul acesta.

iphone 8 realitate augmentata 1000 ingineri