Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Apple breveteaza citirea amprentei prin ecran

iPhone 8 – Apple breveteaza citirea amprentei prin ecran

iPhone 8 ar putea citi amprentele prin simpla aplicare a degetului pe ecran, diverse zvonuri prezentand aceasta posibilitate pentru a mentine Touch ID in viitorul smartphone. Astazi vedem cel de-al doilea brevet de inventie inregistrat companiei Apple pentru a oferi o asemenea functionalitate in iPhone 8 incepand de anul acesta.

Avand in vedere ca iPhone 8 nu va mai avea un buton Home, compania Apple va fi obligata sa gaseasca noi metode de a folosi Touch ID in continuare cu smartphone-urile sale. Pastrarea Touch ID ar putea obliga compania Apple sa implementeze cititorul de amprente sub ecranul iPhone 8, altfel el ar putea fi montat pe carcasa.

Desigur ca nimeni nu isi doreste sa vada cititorul de amprente iPhone 8 aplicat pe carcasa, asa ca multi spera ca brevetele de inventie precum cel de azi sa aduca unul sub ecran. Aceasta tehnologie ar permite scanarea amprentei chiar cand utilizatorul ar indeplini o actiune, deci n-ar mai fi necesara o alerta separata pentru a cere asta.

Mai exact, atunci cand apasam butonul pentru descarcarea unei aplicatii, s-ar scana automat amprenta si s-ar autoriza totul, acelasi lucru fiind valabil si pentru platile mobile. Experienta de utilizare a iPhone 8 ar fi mult imbunatatita de asemenea tehnologii, insa ramane de vazut daca Apple va oferi, sau nu, asemenea schimbari pentru terminalele sale.

“Where a fingerprint sensor is integrated into an electronic device or host device, for example, as noted above, it may be desirable to more quickly perform authentication, particularly while performing another task or an application on the electronic device. In other words, in some instances it may be undesirable to have a user perform an authentication in a separate authentication step, for example switching between tasks to perform the authentication.”

iphone 8 citire amprenta ecran

 • Visan Teodor

  Asta e ceva ce chiar vreau sa vad in iPhone.

 • Srb Srb

  Asta este solutia ideala….ar elimina si interactionarea altor persoane ne-autorizate cu notificarile. Ar fi SUPERB

 • Mihai Zamfiroiu

  Corect! Mai bine de atat nici ca s-ar putea realiza.
  Ar fi intr-adevar o inventie revolutionara.

 • marius

  Superb!

 • Mr. Tambourine Man

  Asta așteaptă toată lumea, nu soluții primitive alese de toți incompentenții, care in loc de Inovație, mută cititorul in spate. O mizerie sinistra

 • rundown

  Brevet de brevet. Dar daca e degetul ud/uns cu diverse substante ca atunci cand esti la toaleta si cu mana stanga executi o frectie iar cu mana dreapta controlezi volum/player:)) e posibil sa ai la un moment dat degetul ud si sa nu citeasca cum trebuie amprenta.

 • Alex S.

  Superb 😂😂😂

 • Dan

  Practic, Apple are în vedere eliminarea unui pas în interacționarea cu telefonul, ceea ce ar rezulta într-o experiență de utilizare mult mai bună prin prisma vitezei de efectuare a oricărui task ce necesită autentificare. Go Apple, go!

 • Dan

  Asta e valabil și cu tehnologia actuală, dacă ești nevoit să folosești Touch ID, nu?

 • Raven Ridge

  Apple este destul de mult in urma cand Qualcomm are deja prototipuri care functioneaza cu aceasta tehnologie.