Tim Cook: AirPods sunt un fenomen cultural, utilizatorii pro vor avea produse noi

Presedintele Apple, Tim Cook, a fost prezent astazi la intalnirea anuala a actionarilor si a tinut sa-si linisteasca investitorii cu privire la viitorul companiei Apple. Pentru inceput, el a afirmat ca AirPods sunt in fenomen cultural, linistind actionarii cu privire la temerile legate de pericolul pe care castile l-ar putea avea asupra sanatatii utilizatorilor.

In ceea ce priveste utilizatorii „pro”, Tim Cook a afirmat ca Apple are pregatite foarte multe surprize pentru ei in produsele pe care le va lansa in viitor. Presedintele Apple a reafirmat faptul ca acesti utilizatori sunt foarte importanti pentru compania pe care o conduce, in special cei care creeaza folosind produsele celor din Cupertino.

Tim Cook afirma ca Apple va lansa in continuare actualizari pentru seria Mac Pro, actualizata in decembrie 2013 ultima oara, dar si pentru iMac, sau Mac Mini. Foarte multa lume cere actualizari pentru aceste serii de luni si luni de zile, iar Tim Cook spune ca ele vor veni, doar ca va mai fi nevoie de ceva timp pentru ca produsele sa fie lansate.

Intrebat si daca exista posibilitatea ca liniile iPad si Mac sa fie combinate intr-un nou produs cu ecran tactil si macOS, Tim Cook nu a dorit sa comenteze aceste speculatii. El a afirmat doar ca iPad si Mac sunt produse separate care au functii diferite, deci din asta ar trebui sa intelegem ca nu va exista vreun produs combinat intre ele.

„You will see us do more in the pro area. The pro area is very important to us. The creative area is very important to us in particular. Don’t think something we’ve done or something that we’re doing that isn’t visible yet is a signal that our priorities are elsewhere. Expect us to do more and more where people will view it as a laptop replacement, but not a Mac replacement – the Mac does so much more. To merge these worlds, you would lose the simplicity of one, and the power of the other.”

tim cook airpods mac

Articolul precedentiOS 10.3 public beta 4 a fost lansat
Articolul următoreMAG: Apple Watch cu 2100 LEI reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.