iOS 10.3 beta 4 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 4 si iOS 10.2.1 apar intr-un nou test menit sa le compare performantele generale in utilizarea zilnica pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S. In clipurile video de mai jos puteti vedea cum se descurca terminalele cu noua versiune a sistemului de operare, ea fiind lansata chiar zilele trecute de catre compania Apple.

iOS 10.3 beta 4 nu aduce vreun spor major de performante pentru iDevice-urile Apple in comparatie cu iOS 10.2.1, iar asta in ciuda faptului ca ruleaza noul sistem APFS. Acesta a fost creat pentru a oferi mai multa securitate si performante mai bune pentru iOS, dar deocamdata diferente in performante nu sunt vizibile pentru noi.

Practic, iOS 10.3 beta 4 este la fel de rapid ca iOS 10.2.1, cu usoare imbunatatiri de performanta in anumite utilizar, dar nimic nu este chiar atat de dramatic. Avand in vedere ca iOS 10.3 beta 4 este oferit in continuare in versiune beta, multe se pot schimba pana in momentul lansarii oficiale, asa ca ramane de vedem ce modificari vor mai aparea.