Apple promoveaza casele inteligente controlate de iDevice-uri

Intr-o noua reclama publicata in cursul noptii trecute, compania Apple promoveaza modalitati prin care casele inteligente pot fi controlate de iDevice-uri. Vorbim despre platforma HomeKit care permite crearea de aplicatii pentru gadget-uri inteligente, ce pot fi controlate direct de pe iDevice-uri folosind Siri, sau simple atingeri ale ecranelor terminalelor.

Clipul video al companiei Apple prezinta modalitati prin care iDevice-urile ne pot permite sa controlam casele noastre de la trezire si pana la culcare, fara efort. Fie ca vorbim despre simple comenzi vocale rostite prin Siri, sau controlarea fizica a aplicatiilor direct pe ecranele iDevice-urilor noastre, platforma HomeKit ne poate oferi control total asupra caselor.

Pentru a arata si mai clar cum pot fi controlate casele prin HomeKit, compania Apple a actualizat si pagina din website-ul sau in care prezinta intreaga tehnologie. Apple urmeaza sa lanseze inclusiv o noua versiune a aplicatiei Home, care faciliteaza controlarea caselor inteligente, aceasta putand fi lansata in viitorul apropiat,

Puteti vedea noua reclama a companiei Apple aici.

apple case inteligente iphone homekit