Apple ne arata iPhone-ul viitorului

Companiei Apple i-a fost inregistrat recent un nou brevet de inventie pentru un terminal iPhone care este complet diferit fata de orice exista acum pe piata. Mai exact, vorbim despre un terminal iPhone care are un ecran OLED flexibil ce poate fi rotit si ascuns in doua carcase de care este prins la ambele capete, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Ideea celor de la Apple pentru posibile viitoare modele ale iPhone este extravaganta si foarte greu de pus in practica, insa Apple are suficient de multi ingineri capabili sa dezvolte un asemenea produs. Totusi, pentru a realiza asta, compania Apple are nevoie si de parteneri suficient de capabili care sa produca ecrane OLED flexibile.

Daca Apple va avea ecrane OLED flexibile pentru iPhone, atunci s-ar putea folosi de tehnologie pentru a crea tot ceea ce vedeti in imaginea de mai jos. Ideea celor de la Apple, brevetata recent, presupune ca viitoarele ecrane pentru iPhone sa poata fi rotite exact precum o foaie de hartie, lucru extrem de greu de realizat in momentul de fata.

Apple ne arata iPhone-ul viitorului

Daca Apple va avea ecranele flexibile de care are nevoie, atunci mai ramane problema acelor carcase in care ar trebui ascunse multe componente si ecranele. Apple ar trebui sa implementeze in acele carcase pentru iPhone un sistem de retractare a ecranului, dar si componentele necesare functionarii sale, plus o baterie pentru alimentare.

Apple spune ca poate fabrica aceste carcase folosind aluminiu si ar putea ascunde o gama variata de componente in interior, dar procedurile nu sunt simple. De la procesor si pana la camere, senzori, RAM, baterie si o varietate de alte componente importante, cei de la Apple ar trebui sa faca minuni pentru a crea un asemenea iPhone.

Daca Apple va lansa, sau nu, vreodata un asemenea iPhone este greu de ghicit inca de pe acum, insa este clar ca Apple are planuri foarte mari pentru seria sa de smartphone-uri. Voi ce parere aveti despre acest brevet de inventie al Apple ?

iphone ecran flexibil rotire brevet