Huawei P10 – noi imagini dezvaluie calitatea camerei

Huawei P10 a fost laudat de catre compania Huawei ca fiind un smartphone cu o camera duala excelenta, insa oare cat este fictiune si cat este realitate ? Huawei P10 are o camera principala formata dintr-un senzor normal de 12 megapixeli si unul monocrom de 20 de megapixeli, insa calitatea pozelor inregistrate cu ele nu pare sa fie chiar atat de grozava.

Am vazut inca din primele poze facute cu Huawei P10 ca smartphone-ul nu exceleaza din acest punct de vedere, in ciuda afirmatiilor facute de catre Huawei. Astazi vedem un nou set de poze inregistrate cu noua camera a Huawei P10, iar din nou vedem ca acestea nu au calitatea pe care compania Huawei o promite pentru clientii sai in momentul prezentarii.

Nici modelele anterioare de terminale Huawei nu au avut camere grozave, iar Huawei P10 nu pare sa se diferentieze in vreun fel de ceea ce s-a oferit in trecut. Desi existau asteptari foarte mari cu privire la camerele implementate in Huawei P10, iata ca din pacate pozele facute cu acest smartphone nu sunt chiar atat de bune precum si-ar dori compania sa ne arate.

Huawei P10 trebuie sa aiba succes, altfel Huawei si-ar putea concedia unii angajati din cauza problemelor cu profitul generat de catre vanzarile din 2016. Presedintele companiei a spus ca toti cei care nu vor munci mai mult vor fi concediati, asa ca Huawei P10 trebuie sa aiba succes, altfel exista sansa ca Huawei “sa se dezintegreze”, conform presedintelui companiei.

Voi ce parere aveti despre pozele facute cu Huawei P10 ?

huawei p10 poze camera

huawei p10 poze camera 2

huawei p10 poze camera 3

huawei p10 poze camera 4

huawei p10 poze camera 5

huawei p10 poze camera 6

huawei p10 poze camera 7

huawei p10 poze camera 8

huawei p10 poze camera 9

huawei p10 poze camera 10

huawei p10 poze camera 11

huawei p10 poze camera 12

huawei p10 poze camera 13

huawei p10 poze camera 14

huawei p10 poze camera 15