iOS 10.3 – evolutia performantelor

iOS 10.3 a fost actualizat pe parcursul catorva versiuni beta pana in momentul de fata, actualizarea sistemului de operare urmand a fi lansata saptamana aceasta. In momentul de fata iOS 10.3 a ajuns la versiunea beta 4, iar de la prima si pana in prezent, performantele nu par sa se fi schimbat extrem de mult, dupa cum puteti vedea mai jos.

Chiar din prima versiune beta a iOS 10.3 am vazut ca performantele sunt superioare celor oferite de catre iOS 10.2.1, iar acest lucru nu s-a schimbat. Chiar si in iOS 10.3 beta 4, performantele noii versiuni a sistemului de operare raman surprinzator de bune, deci dupa lansarea iOS 10.3 ar trebui sa avem performante usor mai bune decat in iOS 10.2.1.

Diferenta in performante intre iOS 10.3 si iOS 10.2.1 nu este colosala, insa veti avea totusi o experienta ceva mai placuta de a va folosi iDevice-urile zilnic. Avand in vedere ca in cele 4 versiuni beta ale iOS 10.3 lucrurile nu s-au schimbat, e putin probabil ca ceva sa se schimbe pana in momentul lansarii versiunii oficiale, asa ca nu va asteptati la altceva.