iPhone 7S rosu lucios apare intr-un prim concept

iPhone 7S jet red, rosu lucios, apare intr-un prim concept in cursul aceste zile, el incercand sa ne arate cum ar putea crea compania Apple acest nou smartphone. Anul trecut si anul acesta am auzit cateva zvonuri care sugerau faptul ca iPhone 7S jet red, rosu lucios, ar putea fi lansat de catre compania Apple, deci in Cupertino se discuta macar despre acest lucru.

Nu stim deocamdata ce nuanta va avea acest iPhone 7S jet red, rosu lucios, insa este posibil ca Apple sa aleaga una care arata exactprecum cea din clip. Daca ne uitam la versiunea rosie a iPod Touch, vedem ca acea culoare este foarte similara cu cea din conceptul pentru acest iPhone 7S jet red, rosu lucios, deci orice este posibil.

Daca Apple va alege intr-adevar sa lanseze pe piata un iPhone 7S jet red, rosu lucios, atunci putem fi siguri ca va alege o culoare care sa fie placuta. Cei de la Apple nu aleg in genera culori urate pentru smartphone-urile lor, toate potrivindu-se pe tipul de produs lansat, asa ca un iPhone 7S jet red, rosu lucios, lansat de ei, ar trebui sa fie elegant.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 7S jet red, rosu lucios.