Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 public beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

2

iOS 10.3 public beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, versiunea fiind disponibila pentru toti utilizatorii programului public beta de testare a iOS. iOS 10.3 public beta 5 este exact aceeasi versiune precum iOS 10.3 beta 5, diferenta intre ele fiind facuta de denumire si cam atat, restul noutatilor fiind identice pentru noi.

iOS 10.3 public beta 5 vine doar cu rezolvari ale problemelor anterioare de functionare raportate catre compania Apple si imbunatatirea experientei generale. Practic, nu vedem nimic nou vizibil in iDevice-urile care au instalat iOS 10.3 public beta 5, asa ca daca faceti instalarea, nu va asteptati sa vedeti vreo schimbare vizibila pentru terminale.

iOS 10.3 public beta 5 aduce totusi celelalte modificari pe care compania Apple le-a implementat in versiunile beta lansate pana in prezent pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Desi ele sunt oferite acum cu mentiunea ca pot genera probleme de functionare pentru iDevice-uri, iOS 10.3 public beta 5 ruleaza totusi destul de bine pe terminalele noastre.

iOS 10.3 public beta 5 ar putea fi ultima versiune lansata de catre compania Apple in procesul de testare a iOS 10.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch. Daca Apple va organiza luna aceasta o conferinta pentru a prezenta noi produse, atunci dincolo de iOS 10.3 public beta 5 ar urma sa nu mai avem vreo alta versiune publica beta disponibila pentru noi.

ios 10.3 public beta 5