Orange vinde Apple Watch in rate lunare

Orange a inceput sa vanda Apple Watch in rate lunare, noile smartwatch-uri ale companiei Apple fiind disponibile la operatorul de telefonie mobila in rate platibile in abonament. Intr-o miscare complet surprinzatoare, dar binevenita, cei de la Orange au lansat Apple Watch in propria oferta, el putand fi cumparat din aceasta pagina incepand de azi.

Orange vinde Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2 pentru clientii din Romania, deci puteti cumpara oricare dintre cele doua modele noi ale produsului Apple. Apple Watch Seria 1 costa 339 de euro, in timp ce Apple Watch Seria 2 costa 436 de euro, ambele putand fi cumparate de la Orange si platite in rate lunare platibile pe factura.

Conform celor de la Orange, cel mai ieftin model al Apple Watch Seria 1 poate fi cumparat cu o rata lunara de 15.54 euro, sau 70 de LEI. Apple Watch Seria 2 poate fi cumparat din aceasta pagina cu o rata lunara de 20 de euro, sau 91 de LEI, deci in ambele cazuri vorbim despre rate lunare mici pe care le puteti plati pentru o perioada contractuala de 2 ani, in factura curenta.

Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2 au fost lansate toamna trecuta de catre Apple, iar Orange este primul operator de telefonie mobila din Romania care le vinde. Includerea noilor modele ale Apple Watch in oferta Orange extinde disponibilitatea ceasului, iar daca doriti sa le testati inainte de achizitie, va recomand sa vizitati un Orange Smart Shop.

“Vino în Orange Smart Shop și verifică dacă poți beneficia de programul avantajos de rate pe factură, ca să te bucuri de Apple Watch Series 1 începand cu 15.54 €/ lună sau Apple Watch Series 2 de la 20 €/lună.”

orange apple watch

27 COMENTARII

  1. Buna asta cu puf :))))))
    Dar orange a dat lovitura cu asta!:)))
    Apple watch cu 70-90 de lei pe luna… fix pix!
    Toata romania o sa aibe acum apple watch:)))))

  2. Am vazut ca cineva a spus ceva mai sus “saracii Romaniei” .E cam trist sa vad astfel de comenturi si imi si imaginez ce fel de om spune lucruri de genu’.Ideea e urmatoarea : faptul ca am un iphone 7 plus nu ma face mai bogat sau mai sarac.Mai sunt inca milioane ca mine, asta inseamna ca noi astia suntem oameni bogati ?!Ma bucur sa vad cat mai mult oameni care folosesc Apple in Romania si sincer nu ma intereseaza daca platesc cash sau fac rata.Fiecare om e liber sa faca ce vrea , problema noastra a romanilor e ca ne uitam la ce face vecinu’ si mai putin la ce facem noi.Daca vecinu are iphone de 32 de gb , e un sarac, “saracie” de om, lasa ca o sa-mi iau eu de 128 ca sa-i arat ca sunt “bogatan”.Mentalitatea romanului din zilele noastre, un fucking bullshit !

  3. daca elimini posibilitatea de a face rate,abonamente si piata SH si ramane doar varianta sa platesti cash nou, iti garantez nu ar mai avea oameni ca tine gura asa mare…iar multimea aia din Ro, ar ajunge la 10% si probabil doar 5% sa aiba si mac un ipad ca sa poti spune ca iti permiti Apple…si sa nu uitam ca trebuie sa mergi dupa cum te indruma ei, 1 data la 2 ani sa schimbi toate produsele…acuma dragutul meu, cine cu salarii de 500-1000€/luna ar da, vreo 15.000€ pe produse Apple? Dar dah, ca unul ce isi ia la 10 mil un iphone sh e pus in aceeasi oala cu unul ce il ia cash fara sa simta financiar deloc
    Cum ai zis si tu, fucking bullshiit.Mai sunt si astia cu mercedes sau chiar ferrari luate la SH…asta inseamna sa iti permiti? pai de ce iti iei la SH ca saracul..doar pe emblema si sa etaleze iti zic eu

  4. Salut si tie Srb ! In primul rand pe mine nu ma intereseaza cine are iPhone SH sau MacBook SH/rate … pe tine te intereseaza ?! suferi cumva dupa treaba asta ?!?Te intereseaza ce face vecinul din dreapta/stanga mea ? Sincer iti spun eu sunt genul , ”i don’t give a fuck” pt cine are Mercedes/Audi/Bmw…ca e SH/nou/rate/leasing e fix problema lui … nu sunt banii mei , sunt banii lui, nu judec pe nimeni ! Despre asta era vorba in commentul meu … Romanul mai nou isi baga nasul peste tot … stim si politica, stim si fotbal, suntem cei mai buni din Europa …fii tu sincer si spune-mi ca nu e asa !!! Si mai rau de asta, nici macar nu acceptam cand cineva ne invata si tot ca noi facem, pt ca, ghici ce , romanul nu suporta sa fie invatat ! Aici e problema … revenind la subiectul nostru , nu am nici o problema cu absolut nimeni.Ma bucura sa vad cat mai multe produse Apple la cat mai multi romani si sincer sa fiu nu-i judec deloc…ca e luat in rate, ca e luat cash, tot banii lui sunt ! O seara frumoasa si take care !

  5. Și dacă aş fi avut S6 edge plus, atunci când a apărut (costa aproape 4000 lei), as fi fost considerat sărac? Da, dacă nu scrie “iPhone” pe spate… la aroganța si orgoliul din liceu

  6. Din pacate asta e mentalitatea parvenitilor. In special cei veniti din provincie care se vad in Bucuresti cu ceva bani in buzunar au impresia ca sunt Dumnezeu iar restul sunt pleava. Uita ca au plecat de la tata vacii si acum sunt mari boieri fata de “saracii” care-si cumpara un Apple Watch in rate!

  7. In viziunea lui Srb (si a celor ca el) tu oricum esti un sarac pentru ca ai Samsung, chiar daca ar fi din aur. Daca l-ai luat si in rate… fugi repede de aici!! :))

  8. Perfect de acord cu tine !!! Sunt in asentiment cu tine…idee e ca pe mn nu ma intereseaza cine e ”parvenit”, cine e ”sarac”, cine e bogatan (shef mare si barosan), nu-mi pasa !!! Fiecare e liber sa-si cheltuie banii pe ORICE vrea el si oricum vrea el … vrei sa-ti iei un iPhone incrustat in diamante, ai bani si poti sa faci asta , cumpara-ti , i don’t give a fuck about u !!! E fix problema fiecarui om pe ce isi cheltuie banii …nu sunt in masura sa judec pe nimeni.Fiecare om e destul de ”smart” sa stie ce e bun si bine pentru el ! Dar, asta e mentalitatea romanilor…sa radem aiurea de persoanele din jurul nostru … Nu am absolut nici o problema cu cei care au Samsung…ii respect si sincer sa fiu chiar si mie imi plac unele modele.Punct

  9. Intrebarea e … cine e in masura sa-ti puna ”eticheta” asta ?! serios acum … ?!?! E cineva in masura sa-ti puna o asemenea eticheta ???Spune-mi sincer … eu cred ca nu !!! Samsung S6 Edge Plus e un telefon foarte bun, e doar parerea mea pe care mi-o sustin.Nu-mi pasa ce scrie pe el, atata timp cat eu ma simt bine cu telefonul meu …

  10. Sunt destui care agreează numai telefoanele Apple; e ca și la teniși, agreează numai Converse. Părerea mea, poate am eu percepție greșită

  11. Da, total de acord cu tine !Fiecare om alege dupa criteriul sau…unora le place ca e subtire, altora ca e roz, altora ca are camera de de nu stiu cati mp, etc, etc !Fiecare are criteriul sau de a alege ceva pentru el.Si eu sunt printre acei oameni care agreeaza Converse ! :)) E vorba doar de gusturi, atat !