Prima Pagina Orange Orange vinde Apple Watch in rate lunare

Orange vinde Apple Watch in rate lunare

27

Orange a inceput sa vanda Apple Watch in rate lunare, noile smartwatch-uri ale companiei Apple fiind disponibile la operatorul de telefonie mobila in rate platibile in abonament. Intr-o miscare complet surprinzatoare, dar binevenita, cei de la Orange au lansat Apple Watch in propria oferta, el putand fi cumparat din aceasta pagina incepand de azi.

Orange vinde Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2 pentru clientii din Romania, deci puteti cumpara oricare dintre cele doua modele noi ale produsului Apple. Apple Watch Seria 1 costa 339 de euro, in timp ce Apple Watch Seria 2 costa 436 de euro, ambele putand fi cumparate de la Orange si platite in rate lunare platibile pe factura.

Conform celor de la Orange, cel mai ieftin model al Apple Watch Seria 1 poate fi cumparat cu o rata lunara de 15.54 euro, sau 70 de LEI. Apple Watch Seria 2 poate fi cumparat din aceasta pagina cu o rata lunara de 20 de euro, sau 91 de LEI, deci in ambele cazuri vorbim despre rate lunare mici pe care le puteti plati pentru o perioada contractuala de 2 ani, in factura curenta.

Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2 au fost lansate toamna trecuta de catre Apple, iar Orange este primul operator de telefonie mobila din Romania care le vinde. Includerea noilor modele ale Apple Watch in oferta Orange extinde disponibilitatea ceasului, iar daca doriti sa le testati inainte de achizitie, va recomand sa vizitati un Orange Smart Shop.

“Vino în Orange Smart Shop și verifică dacă poți beneficia de programul avantajos de rate pe factură, ca să te bucuri de Apple Watch Series 1 începand cu 15.54 €/ lună sau Apple Watch Series 2 de la 20 €/lună.”

orange apple watch