Euclidean Lands este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad

Euclidean Lands este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch ales de catre compania Apple pentru a il promova utilizatorilor din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Euclidean Lands pentru toti utilizatorii, el fiind lansat cu doar doua zile in urma, dupa o prezentare la Games Developer Conference 2017.

In clipul video de mai jos puteti vedea si ce fel de gameplay ofera jocul Euclidean Lands pentru utilizatori, el fiind un puzzle game cu o metoda de control unica pentru un asemenea titlu. Vorbim despre o combinatie intre un joc de tip turn-based si o arhitectura izometrica, totul fiind gandit in stilul medieval, pentru a atrage mai mult atentia utilizatorilor.

Elementele din lumea virtuaala creata de catre dezvoltatori pentru Euclidean Lands pot fi modificate dupa bunul nostru plac, deci gameplay-ul se poate modifica. In aceasta idee, experienta voastra de joc se poate schimba in functie de modul in care controlati toate obiectele din lumea virtuala, asa ca puteti avea parte de un gameplay extrem de interesant.

“MODERN EPIC ON A CUBE. The highly anticipated space-bending game is finally here! EUCLIDEAN LANDS is a beautiful puzzle game with unique mechanics that blends isometric architecture and turn-based movement into an exciting medieval game world. Shift and rotate the world to change perspective. Solve tricky puzzles to deceive and defeat the evil enemy and its servants.”

Conform dezvoltatorului Euclidean Lands, jocul are nu mai putin de 4 de niveluri impartite in 4 capitole, arhitectura si grafica fiind demne de un joc al anului 2017. Separat, Euclidean Lands are diverse tipuri de inamici pe care va trebui sa ii infruntati, inclusiv lupte cu bossi, tot progresul vostru in joc fiind sincronizat cu iCloud.

  • 5 chapters & 40 challenging levels
  • One-of-a-kind gaming experience
  • Beautiful cubic architecture
  • Various enemy types
  • Fierce boss fights
  • iCloud sync

Euclidean Lands este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.