iBUS ofera prima solutie de restore pentru Apple Watch

Apple Watch a fost lansat de catre compania Apple fara ca o optiune de restore pentru smartwatch sa fie oferita clientilor care au achizitionat produsul. Mai exact, utilizatorii Apple Watch pot doar sa faca upgrade software-ului instalat in el, iar asta cu ajutorul iPhone, insa nu pot reinstala software-ul la nevoie deoarece nu au un software care sa permita asta.

Ei bine aici intervine iBus, un accesoriu lansat recent, el fiind prezentat in clipul video de mai jos, unde avem si o dovada a faptului ca folosindu-l putem face restore unui Apple Watch. iBus este format dintr-un adaptor care se introduce un portul de diagnostic al Apple Watch si un cablu care permite conectarea la un calculator in vederea efectuarii unui restore.

Compania MFC, care produce acest accesoriu, pune la dispozitia utilizatorilor si versiunile de watchOS care pot fi instalate pe Apple Watch, deoarece Apple nu le distribuie undeva public. In aceasta idee, sunteti limitati doar la ceea ce ofera compania si doar la ceea ce semneaza Apple, deci poate fi instalata doar o versiune curenta a watchOS.

iBus este limitat si doar la prima versiune a Apple Watch, adica cea pe care Apple a lansat-o in 2015, deci nu poate fi utilizat si cu cele doua din 2016. iBus poate fi comandat in momentul de fata direct de pe website-ul companiei MFC la pretul de 90 de dolari, insa functionalitatea este extrem de limitata.

https://www.youtube.com/watch?v=pNTVgxJdozM