iOS 10.3 beta 6 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 6 si iOS 10.2.1 apar intr-o comparatie extrem de interesanta care are menirea de a ne arata ce fel de diferente exista in performante lor. Mai exact, vorbim despre in iOS 10.3 beta 6 lansat la doar cateva luni distanta de iOS 10.2.1, iar asta inseamna ca performante nu sunt chiar atat de diferite intre ele.

Dupa cum veti vedea si in clipurile video de mai jos, iOS 10.3 beta 6 si iOS 10.2.1 au performante foarte apropiate, lucru foarte usor de ghicit. Vorbim despre faptul ca ambele versiuni ale iOS 10 functioneaza la fel de bine in ceea ce priveste oferirea functiilor pe care compania Apple le-a implementat pentru noi acum.

Pe parcursul testarii versiunilor beta ale iOS 10.3, compania Apple a pastrat in cea mai mare parte neschimbate performantele sistemului sau de operare, iar lucrurile nu par sa se schimbe. In aceasta idee, in momentul in care iOS 10.3 va fi lansat oficial, performantele sistemului de operare ar trebui sa fie identice cu cele ale iOS 10.2.1.

26 COMENTARII

  1. Ma oameni buni !!! Chiar mai puneti botu la vrajelile astea !? Fiecare versiune mai noua e mai inceata ca precedenta !!! Asa mor terminalele vechi … marketing !!! E la mintea gainii si oamenii inca spera … vai vai…

  2. Gândire si logica de turma! Cam asta e cu utilizatorii de aici care majoritatea au petarde de android dar dau comm.uri ca versiunile noi “omoară” iPhone-ul!!! Habar nu ai ce înseamnă un update!

  3. Fi bun si lumineazane tu ce inseamna un update ios, care iti strica si mai rau experienta de utilizare, iti omoara bateria cu tot felu de animatii scolaresti folosind tot mai multe resurse! Eu nu am petarda de android…ba chiar lucrez intr-un app store…din Europa de vest:-)

  4. Degeaba lucrezi! Erai mai deștept dacă tăceai din gura! Update inseama îmbunătățire, iar prin versiunile beta iese varianta finala perfecta! Eu le testez pe ambele dispozitive unul vechi 5s si unul mai putin vechi 6s, la fel si pe MacBook 2015, am versiune beta si cu fiecare versiune beta noua instalată nu a încetinit sau cum va exprimați voi pe aici nici un dispozitiv! Si da pe 5s bateria ma tine mai mult decât pe 6s pe ambele am 4G in permanenta activ! Cu ambele dispozitive trec de 9 ore de utilizare!

  5. Voi astia care va tot plângeți trimitetile celor de la Apple un feedback pentru dispozitivele voastre sa nu mai facă update_uri ca voi sunteți mai șmecheri decât iei:))

  6. Lasa ca e bine ca macar esti tu destept si restu sunt…Ce utilizare? Ferifici fcb in pauzele de scoala?:-) 9 ore de utilizare continua???? Yeah right…e din ce in ce mai perfecta varianta ios finala!Deaia Cuc a vandut toate actiunile apple… sau nici asta nu stiai? 🙂

  7. Nu sunt desptept decât alții, dar nu ma pot plânge de nici o versiune BETA!! Nici un update nu mi-a afectat bateria sau experiența de utilizare, in a fi mai proastă! Si in 9 ore utilizez aproape non-stop la munca(mail, muzica in casti, safari, in unele cazuri si ceva jocuri in pauza! Nu utilizez facebook si messenger, pentru ca ele sunt parte din descărcarea bateriei! Sunt articole pe net referitor la aplicația Facebook, ca “omoară” bateria de pe iPhone!

  8. De acord cu BurnN, la fel și la mine, tot in jurul a 9 ore de utilizare . Fratele meu are un S6Edge cu o vechime de 2 săptămâni și m-ai mult de 6 ore de utilizare nu are .

  9. Întotdeauna am fost mulțumit de bateria iPhone , este atât de bine optimizat tot sistemul , încât nu ai nevoie de mii de mAh , ca sa te țină bateria o zi întreaga . Părerea mea, ideal este sa te țină bateria telefonului de dimineața când te trezești și pana seara când ajungi acasă , nu este nevoie de m-ai mult . In legătura cu update-urile, nu va obliga nimeni mai băieți sa le faceți , Rămâneți la ce versiune vreți , nu m-ai comentați atâta . Dacă voi sunteți obișnuiți cu un singur update oferit pt întreaga viața a tel care îl dețineți , asta nu înseamnă ca și Apple face acest lucru și nu văd ce va deranjează pe voi asta. Nu știu ce draq căutați voi ăștia Samsonustii aici !!!

  10. Cred ca nu stiu ce cauti tu aici daca nu urmaresti idevice.ro sa vezi doar cate probleme sunt prezentate aici. Oricine are dreptu sa isi descrie experienta de utilizare, pozitiva sau negativa. Mie nu imi ajunge o zi (8 ore) de utilizare.

  11. Pentru ” #Eu “. Te cam bate gramatica asta .. Sper sa ai măcar o vârsta frageda, oricum, niciodată nu este târziu pentru a mai pune mâna pe o care. ( E mai , nu m-ai. )

  12. Imi puteti spune daca si la voi mai ramane cateodata ecranul stins cand primiti apeluri, dar de sunat suna? Si cand mai apas pe touch id pt deblocare ramane ecranul la fel inchis uneori. Patesc chestia asta pe ios 10.2.1 pe iphone7 si ios 10.3 beta 6 pe iphone 6

  13. Dmx_cvx, sa sti ca și la mine la 6s pățesc aceeași chestie îmi rămâne ecranul stins uneori când primesc apeluri, ai aflat de la ce se întâmpla ? (iOS 10.2)