Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – carcasa de sticla detaliata de partenerii Apple

iPhone 8 – carcasa de sticla detaliata de partenerii Apple

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla produsa folosind un proces de fabricatie similar celui utilizat pentru ecranele Samsung Galaxy in ultimii 2 ani.

iPhone 8 urmeaza sa aduca o schimbare majora pentru linia de design intalnita pana acum in cazul terminalelor iPhone lansate de catre compania Apple. Ma exact, iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al produsului si o carcasa din sticla, care va facilita incarcarea wireless folosind o tehnologie proprietara a Apple.

Carcasa din sticla a iPhone 8 va fi produsa de catre compania Biel Crystal, un vechi furnizor de componente pentru Apple si cei de la Samsung. Cei de la Biel produc dej panoul de protectie pentru ecranul Apple Watch, dar si sticla de safir pentru camera iPhone, iar iPhone 8 va avea o carcasa care va beneficia de pe urma tehnologiilor celor de la Biel.

Apple este obligata, conform zvonurilor de pana acum, sa foloseasca o carcasa din sticla pentru iPhone 8 in ideea de a oferi un sistem de incarcare wireless. Se pare ca Apple nu doreste sa foloseasca o carcasa din aluminiu pentru iPhone 8, deoarece incarcarea fara fir nu ar fi la fel de eficienta, lucru pe care si alti producatori l-au descoperit pana acum.

iPhone 8 – carcas a de sticla pregatita de partenerii Apple

Carcasa pentru iPhone 8 va fi fabricata folosind o metoda de productie utilizata si pentru ultimele doua modele ale terminalelor Samsung Galaxy. Mai exact, sticla este incalzita la 800 de grade si plasate intre doua matrite, forma fiind data de aplicarea acestei presiuni dupa ce sticla a foft incalzita la caldura foarte mare, iar asa stim cum va fi facuta carcasa iPhone 8.

Aceasta carcasa din sticla pentru iPhone 8 va readuce design-ul la ceea ce a oferit compania Apple pana in anul 2012, cand a folosit pentru prima oara aluminiul in carcasa. Daca iPhone 8 nu ar fi avut un sistem de incarcare wireless, atunci exista posibilitatea ca noua sa carcasa sa fi fost fabricata tot din aluminiu si nu din sticla, asa cum va fi acum.

According to the industry on Tuesday, Apple has confirmed that it has adopted glass in the back of its iPhone case. This glass case is supplied by China Biel. Glass processing equipment is supplied by domestic enterprises. Domestic glass processing equipment maker – China Biel – Apple’s supply chain structure.”

Foarte multa lume s-a bucurat sa auda ca iPhone 8 va avea o carcasa din sticla, chiar daca aceasta este mult mai fragila decat una din aluminiu. Daca ea va aduce si incarcare wireless, atunci iPhone 8 va fi primit cu atat mai bine de catre fanii care il asteapta de mai bine de un an de zile, in acest punct.

iphone 8 carcasa sticla termoformata

 • shapk

  Parca seamana a ceva. Am mai vazut asta undeva. Sa vedem acum cum fanii Iphone isi vor sterge comentariile in care blamau sticla. Eu as fi ramas la metal care se cojeste daca eram in locul Apple. Doar din orgoliu.

 • Mr. Tambourine Man

  Va fi la ani lumina de orice Galaxy prapadit

 • Mihai

  Cu seamana sticla asta curbata, ca am un lapsus… de vreo 2 ani pe piata.

 • Kfc

  Uite clona cum se face.

 • Mr. Tambourine Man

  Samsonistii vor sta in genunchi sa admire aceasta noua capodopera a geniului celor de la Apple.

 • Kfc

  Samsonistii se bucura de vreo 2 ani de acest design 😂

 • V.P

  Pai e nasol , stirea asta a cazut rau pentru Srb , el este sensibil , zic poate trece cu bine de stirea asta . Vad ca primavara milionarii intra in depresie si se sinucid . Srb ,, este doar un tefon man sa nu faci vreo prostie .

 • Gabriel.86

  Unde’i srb sa zica SUPERB?!😂😂

 • George89

  Exact, chiar asta ma pregăteam eu sa spun

 • cuesnecenzurat

  tehnologia e diferita, apple îndoaie coala de sticla pe partea cealalta si da iEDGE 🙂