iPhone si iPad cu iOS 10 – toate problemele prezentate

iPhone si iPad cu iOS 10 nu sunt lipsite de probleme de functionare, fie ca vorbim despre versiunile publice, sau despre cele beta oferite de catre compania Apple. In cele 6 luni trecute din momentul in care iOS 10 a fost lansat oficial si pana in aceasta zi, pe iPhone si iPad au fost descoperite foarte multe probleme si buguri care afecteaza experienta de utilizare.

Fie ca vorbim despre probleme de securitate pe care iPhone si iPad le au in iOS 10, fie ca vorbim despre erori ale interfetei de utilizator, sau buguri ale functiilor. iOS 10 are foarte multe probleme pe iPhone si iPad, iar compania Apple este constienta de ele, incercand sa rezolve cat poate de multe cu fiecare actualizare pe care ni le ofera in mod constant.

In clipul video de mai jos aveti prezentate o buna parte dintre aceste buguri si probleme ale iOS 10 pe iPhone sau iPad, toate fiind descoperite pana in prezent. Unele dintre ele pot fi reproduse atat in iOS 10.2, cat si in iOS 10.3, asa ca va puteti “juca” cu ele pentru a experimenta pe terminalele voastre ceea ce vedeti in clipul video de mai jos.