Beats 1 Radio este cel mai ascultat post de rado radio din lume

Beats 1 Radio este cel mai ascultat post de radio din lume, conform unor informatii oferite chiar de catre cei din cadrul Apple, care au creat intreaga platforma. Informatiile au fost oferite in cadrul unui interviu pentru un celebru ziar britanic, insa desigur ca nu au fost oferite si cifre privind audienta pe care Beats 1 Radio o are in momentul de fata.

Beats 1 Radio a fost lansat la jumatatea anului 2015 de catre compania Apple ca un post de radio care emite 24 de ore din 24 in intreaga lume, dar numai pe internet. Desi vorbim despre un post de radio disponibil exclusiv online, el poate fi ascultat de catre orice utilizatori ai iOS, sau Android, iar asta i-a adus o audienta imensa cu care Apple se lauda.

Anuntul a fost facut dupa ce Apple a anuntat ca noul album al lui Drake, More Life, a inregistrat pste 300 de milioane de ascultari in Apple Music in prima saptamana de disponibilitate. Albumul a fost anuntat in cadrul unei emisiuni pe care Drake o are in cadrul Beats 1 Radio, iar ea a avut audiente pe care cei de la Apple le-au vazut doar la emisiunile TV.

Chiar si fara cifrele celor de la Apple, vorbim probabil despre peste 10 milioane de persoane care asculta simultan ceea ce transmite Beats 1 Radio. Ca Beats 1 Radio este popular nu prea trebuie sa demonstreze Apple, succesul artistilor cu Apple Music dovedind din plin puterea de promovare pe care o are postul de radio al celor din Cupertino.

“It’s the biggest radio station in the world. There’s no way you’re going to find another station that has as many concurrent listeners and audience-wise as Beats 1, period,”

beats 1 radio post audienta