macOS Sierra 10.12.4, tvOS 10.2 si watchOS 3.2 au fost lansate

macOS Sierra 10.12.4, tvOS 10.2 si watchOS 3.2 au fost lansate in aceasta seara impreuna cu iOS 10.3, toate cele trei sisteme de operare fiind disponibile pentru utilizatori. Daca in iOS 10.3 v-am spus deja care sunt noutatile oferite de catre compania Apple, ei bine acum a venit momentul sa aflam si schimbarile oferite pentru macOS Sierra 10.12.4, tvOS 10.2 si watchOS 3.2 au fost lansate.

Principala noutate oferita in macOS Sierra 10.12.4 pentru clienti sunt implementarea sistemului Night Shift pentru prima oara in Mac, acesta imbunatatind experienta de a utiliza laptop-ul. Separat, exista imbunatatiri generale ale performantelor, ale stabilitatii si rezolvarea unor vulnerabilitati care puneau in pericol securitatea datelor.

In cazul watchOS 3.2 avem parte de implementarea unui Theater Mode, care impiedica aprinderea ecranului ceasului pana la indeplinirea unei anumite actiuni. SiriKit este deasemenea disponibil si aduce integrare mai buna a asistentului personal Siri in Apple Watch in ideea de a folosi aplicatiile folosind doar comenzi vocale si nimic altceva.

In final tvOS 10.2 este disponibil cu imbunatatirea sistemului de navigare prin aplicatii foosind scroll, suport pentru un nou framework pentru vizualizarea de continut video si cam atat.

macOS Sierra 10.12.4, tvOS 10.2 si watchOS 3.2 pot fi instalate chiar acum folosind sistemul Software Update.

macos sierra-10.12.4

14 COMENTARII

 1. @zaone
  In legatura cu sierra 10.12.4 sti cumva ceva legat de alt mod de formatare al diskului inainte de instalare … cum ca ar fi mult mai rapid !? Sau e un update minor acum !?

 2. apple iar revolutioneaza industria cu acest night shift
  nu am mai vazut o asemenea implementare in os x
  abea astept mac os l-a wwdc

 3. l-ai instalat pe apple watch? cum se misca? eu mai astept, am primul model de apple watch cu 3.1.3. si sunt multumit cu softul asta.

 4. Trebuie să fie ios 10.3 pe iPhone ca sa pot face update la Apple watch cu os 3.2?? Îmi apare ca 3.1.3 este ultimul și am pe iPhone ios 10.2

 5. @zaone, te rog sa ma ajuti. Pe apple watch series 2 imi ramane in dock aplicatia ” in redare”. Am eliminat o si din telefon din aplicatia “watch” si nimic. Ai idee ce se intampla?