Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat in 2017

Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat de catre cei de la Samsung in cursul anului 2017, dar intr-o versiune reconditionata, disponibila in putine tari.

Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat in 2017 de catre compania Samsung, insa nu asa cum se asteapta multa lume, ci intr-o versiune diferita. Mai exact, compania Samsung intentioneaza sa lanseze pe piata terminale Samsung Galaxy Note 7 reconditionate pentru clientii interesati sa se bucure de acest dispozitiv care exploda in toamna anului trecut.

Conform informatiilor de astazi, oferite de Greenpeace, compania intentioneaza sa recupereze din terminalele Samsung Galaxy Note 7 actuale unele componente pentru a le refolosi. De la camera si pana la partile metaile, sau butoane, Samsung va crea Samsung Galaxy Note 7 reconditionate pe care le va vinde in anumite piete.

Aceste terminale Samsung Galaxy Note 7 reconditionate vor avea o baterie mai mica, care teoretic nu ar trebui sa explodeze in timpul folosirii. Aceasta a fost principala problema a Samsung Galaxy Note 7 in toamna anului trecut, confirmata de catre Samsung, insa unitatile reconditionate vor veni cu o baterie mai mica pentru a evita problemele.

Desi in toamna anului trecut Samsung a anuntat ca nu va vinde terminale Samsung Galaxy Note 7 reconditionate, iata ca planurile s-au schimbat. De ce a mai spus Samsung asta anul trecut din moment ce vrea sa vanda din nou Samsung Galaxy Note 7 anul acesta, ei bine asta ramane sa judecati voi, impreuna cu nivelul de credibilitate pe care-l mai are compania.

In ce piete va fi vandut Samsung Galaxy Note 7 este greu de spus, dar probabil cele mai importante nu vor mai avea terminalul in magazine vreodata.

“After five months of people powered actions around the world, Samsung pulled its head out of the sand and committed to recycling the millions of Galaxy Note 7 phones it recalled! This is a HUGE win for the hundreds of thousands of people who took action.”

samsung galaxy note 7 reconditionat relansat