Springtomize 4 pentru iOS 10 va fi lansat in curand

Springtomize 4 compatibil cu iOS 10 pe iPhone, iPad si iPod Touch va fi lansat in perioada urmatoare in Cydia pentru toti utilizatorii interesati sa-l foloseasca. Springtomize 4 este continuarea seriei de tweak-uri care ofera cele mai multe optiuni de personalizare pentru iDevice-urile noastre, el fiind o combinatie de zeci de tweak-uri pentru iOS.

Folosind Springtomize 4 putem modifica aproape orice aspect al interfetei de utilizator, sau al functionalitatii iPhone, iPad si iPod Touch, dar el nu este acum compatibil cu iOS 10. Dezvoltatorul sau a anuntat totusi ca asta se va schimba in curand, insa anunta si o serie de surprize pe care le va avea disponibile pentru utilizatorii tweak-ului.

Conform dezvoltatorului Springtomize 4, noua versiune a tweak-ului va aduce noi optiuni de personalizare pentru cei care urmeaza sa il foloseasca. Desigur ca deocamdata nu stim exact ce va aduce nou Springtomize 4, insa probabil surprizele vor fi pe masura asteptarilor celor care au facut jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch.

Acestea fiind spuse, va las in compania teaserului pentru Springtomize 4 si asteptam cu interes ce va fi anuntat.