iOS 10.3.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPod Touch si iPad de catre compania Apple, la mai putin de o saptamana distanta de aparitia iOS 10.3 pentru lumea intreaga. Lansarea este surprinzatoare pentru toata lumea din moment ce Apple abia a lansat un update major, iOS 10.3, insa ne asteptam la un iOS 10.3.1 din moment ce iOS 10.3.2 este testat in versiune beta.

In lista de schimbari publicata de catre compania Apple pentru iOS 10.3.1 se mentioneaza faptul ca actualizarea rezolva probleme de functionare si imbunatateste performantele. Separat de acestea e putin probaibl ca iOS 10.3.1 sa aduca altceva, din moment ce iOS 10.3 a adus atat de multe, iar iOS 10.3.2 nu aduce vreo schimbare vizibila in interfata.

Cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.3.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch ramane in continuare sistemul Software Update, Actualizare Software al companiei Apple. Il puteti accesa din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software iar apoi urmati instructiunile vizibile pe ecran pentru noi.

iOS 10.3.1 este o actualizare intermediara si separat de ceea ce a mentionat compania Apple printre problemele rezolvate, sigur exista si altele. Mai exact, au fost probabil rezolvate si unele vulnerabilitati ale sistemului de operare care probabil puneau in pericol utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple avand grija sa le inchida rapid.

ios 10.3.1