Netflix permite descarcarea filmelor in calculatoare

Netflix a lansat in cursul zilelor trecute o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta permitand descarcarea filmelor in calculatoare pentru vizualiare fara o conexiune de internet. Functia a fost lansata cu doar cateva luni in urma pentru terminalele mobile si foarte multa lume a laudat initiativa companiei Netflix.

Acum, ea este disponibila pentru utilizatorii sistemelor de operare Windows, insa desigur ca vorbim despre o selectie limitata de filme, pentru inceput. Mai exact, doar filmele finantate de catre Netflix sunt disponibile pentru descarcare offline deocamdata, insa probabil in viitor oferta va fi extinsa si la filmele distribuite cu licenta de catre companie.

Filmele si show-urile TV care pot fi descarcate de catre utilizatori au un buton special pentru download vizibil in interfata Netflix, apasarea sa generand imediat descarcarea. Tot acest continut va putea fi vazut fara a avea o conexiune de internet disponibila, chiar si la calitate ridicata, in functie de ceea ce doriti sa vizualizati in Netflix pe calculatoare.

Avand in vedere modul in care este gandit totul, descarcarea este posibila doar prin aplicatia Netflix disponibila pentru sistemul de operare Windows. Deci nu veti putea folosi un browser standard pentru a face descarcarea, ci va trebui sa folositi aplicatia Netflix din Windows Store, altfel nu va veti putea bucura de aceasta noua functie.

netflix descarcare separata video windows