Welle, noul dispozitiv inovator care transforma orice suprafata in una tactila

 Maxus Tech’s Welle este primul dispozitiv care utilizeaza tehnologia sonar incorporata pentru a detecta miscare si gesturi, care pot fi apoi folosita pentru a controla dispozitive inteligente si aplicatii, in spatiul de acasa sau birou.

Dispozitivele de acest gen in sine nu sunt noi si inovative, ne sunt foarte bine cunoscutw insa aceasta utilizeaza tehnologia sonar  incorporata pentru a detecta ORICE miscare umana.

tehnologia welle

 Este acelasi tip de tehnologie sonar care este utilizat in drone sensibile la nivel inalt si masini care se conduc. Utilizatorii doar plaseaza Welle intr-o locatie centrala, unde se poate recunoaste miscarea in mediul inconjurator. Apoi, cu ajutorul undelor ultrasonice care colecteaza ecouri si le “transfera” inapoi de la obiective, ea poate sa le traduca in diverse instructiuni.

“Our goal was to create convenient control for people that could be used anywhere,”

Mark Zeng, CEO & Founder of Maxus Tech

In ceea ce priveste explorarea modului in care oamenii pot imbunatati interactiunea cu masini si dispozitive prin gesturi, Maxus Tech se alatura altor cateva companii, care, de asemenea, incearca sa introduca inovatii in tehnologie bazata pe gesturi. Intr-un studiu lansat de Juniper Research este propus ca pana in 2020 sa existe 492 milioane dispozitive de miscare si gest de urmarire. Acestea vor deveni vitale pentru anumite forme de interactiune om-calculator in anii urmatori.

Welle este momentan in stadiul de proiect ce asteapta finantare.

1 COMENTARIU