Wi-Fi Widget usureaza controlarea Wi-Fi pe iPhone, este vanduta la pret redus

Wi-Fi Widget este o aplicatie lansata in cursul acestei luni in AppStore, iar cu ajutorul sau putem monitoriza mult mai usor retelele Wi-Fi direct de pe iPhone. Aplicatia a fost gandita pentru a implementa in iOS un widget care este afisat in ecranul special pentru widget-uri, el facilitand monitorizarea conexiunilor Wi-Fi la care sunt conectate iDevice-urile noastre.

Widget-ul afiseaza imediat retaua Wi-Fi la care suntem conectati fara a mai intra in aplicatia de setari, partajarea parolei fiind facuta in cateva secunde folosind un buton special. Accesarea acestor informatii direct din LockScreen simplifica extrem de mult modul in care aflam informatii privind retelele Wi-Fi, dar si modul in care interactionam cu ele.

Avand in vedere ca widget-urile pot fi accesate chiar si din LockScreen, nici nu mai este nevoie sa ne deblocam terminalele pentru a vedea la ce retea Wi-Fi suntem conectati. Toate aceste functii sunt disponibile la pretul de doar 1 euro in momentul de fata, aplicatia beneficiind de o reducere de 50%, ea fiind disponibila in aceasta pagina.

“Save time and frustration with the fastest way to see, test, and share your wi-fi, without even unlocking your iPhone. Put Wi-Fi Widget on your home screen for even faster access to your wi-fi summary and password sharing. Why fight your wi-fi? Get the widget that saves you time and frustration.”

wi-fi-widget-iphone

7 COMENTARII