iPhone 8 – asa ar trebui sa arate noul produs Apple

iPhone 8 este deocamdata departe de a fi prezentat de catre compania Apple, insa foarte multe informatii continua sa apara cu privire la viitorul produs al celor din Cupertino. In baza acestor informatii, un grafician s-a gandit sa creeze conceptele de mai jos, care ar trebui sa prezinte cel putin o viziune cu privire la design-ul care ar trebui sa fie adoptat de catre compania Apple pentru iPhone 8.

In prima imagine puteti vedea ceea ce orice fan Apple si-ar dori sa vada la iPhone 8, adica un ecran care acopera aproape in intregime panoul frontal al dispozitivului. Vorbim despre un design extrem de similar cu cel al Samsung Galaxy S8, dar asta nu ar trebui sa mai surprinda pe cineva deoarece in final iPhone 8 va fi extrem de similar cu produsul coreenilor si trebuie sa fim obisnuiti cu asta.

In cea de-a doua imagine vedem o viziune usor diferita pentru iPhone 8 a aceluiasi designer, el prezentand totusi un panou frontal ceva mai apropiat de realitate, cu camere frontale si senzori. Pentru carcasa, ideea sa este ca iPhone 8 sa aiba o camera stupida si ciudata, zvonul implementarii sale venind din imaginatia cuiva care nu se uita prea bine la modul in care Apple si-a gandit produsele de-a lungul anilor.

Voi care versiune a iPhone 8 considerati ca ar trebui lansata ?

iphone 8 concept design

iphone 8 concept design 1