Mac Pro concept arata revolutia de design a produsului Apple

Compania Apple a anuntat saptamana trecuta ca anul viitor va lansa un nou model al Mac Pro care va veni si cu un design modificat, permitand schimbarea mai usoara a componentelor. Cei de la Apple nu au anuntat ce fel de design intentioneaza sa ofere pentru noua versiune a Mac Pro, insa cineva s-a gandit sa creeze un concept in care sa ne prezinte o posibila viziune privind schimbarea pregatita de Apple.

Vorbim despre un Mac Pro modular care seamana foarte mult cu un vechi Mac Mini, dar care are foarte multe elemente de noutate ce-l fac extrem de interesant. Pentru a permite schimbarea mai usoara a componentelor, compania Apple trebuie sa ofere acces mai usor la componentele din Mac Pro, asa ca unele dintre ideile prezentate aici ar putea fi transformate in realitate.

Voi ce parere aveti despre acest concept al Mac Pro ?

Articolul precedentYouTube update a fost lansat, iata noutatile
Articolul următorAplicatia Twitter a fost actualizata, iata noutatile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.