Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa haine si accesorii vestimentare cu branding Apple Music

Apple ar putea lansa haine si accesorii vestimentare cu branding Apple Music

Pentru ca simplele tricouri Apple nu sunt suficiente, cei din Cupertino se gandesc sa promoveze mult mai intens si Apple Music in viitor, asa ca au inregistrat un brevet de marca pentru denumire. Compania Apple si-ar dori ca in viitorul nu foarte indepartat sa lanseze obiecte vestimentare si de incaltaminte care sa aiba branding-ul Apple Music inscriptionat pe ele.

Separat de acestea, Apple ar putea lansa inclusiv accesorii vestimentare pentru a promova mai eficient Apple Music, aici fiind luate in considerare diverse tipuri de bratari. Apple este de parere ca a vinde sau a oferi gratuit obiecte de acest gen ar putea aduce serviciul sau de streaming audio in atentia unui numar mult mai mare de persoane din lumea intreaga, lucru cat se poate de adevarat.

Deocamdata cei de la Apple au inregistrat brevetul de marca pentru aceste produse doar in SUA, insa in baza sa ar putea extinde protectia si in Europa, sau alte zone de pe planeta. Avand in vedere ca Apple sponsorizeaza diverse festivaluri de muzicafolosindu-se de Apple Music, exista sansa ca anul acesta sa incepem sa vedem foarte multe obiecte promotionale Apple Music distribuite.

apple music marca haine

 • Andrews

  Dacă pe partea cu telefoanele și Mac-urile nu prea mai au succes… Măcar la haine poate fac ceva 😂😂😂

 • rbt88

  Iar ia câțiva ingineri (designeri )de pe nu știu unde și se apuca sa concureze cu louis Vuitton,chanel,Gucci cine știe poate le mai creste prosfitul

 • RaduD

  Simplu fapt ca faci acest comentariu, arată ca are succes…

 • rbt88

  Are succes ca momentan nu are cine sa concureze cu ei,dar nimeni nu va sta in vârf pentru totdeauna

 • Florin Gabriel Haja

  Inclusiv chiloți vor vinde?

 • Viorel Predatorul

  Parcă Apple era companie de tehnologie! Probabil că managerii Apple și-au dat seama că nu mai fac față în domeniul ăsta, și își diversifică portofoliul pe un segment nedemn de Apple!
  Parcă văd știri pe idevice prin 2020: “Apple inovează un nou design al cravatei”.
  Probabil că in viitor, keynote-urile Apple se vor ține pe catwalk, și vor fi de genul” Noi tendințe în moda prêt-à-porter 2020″ :)))

  Doamne, se răsucește în cavou SJ!

 • Kfc

  Abia astept sa aud fanaticii: Apple a reinventat ciorapii :))) sunt ciorapi cu tehnologia w1

 • Florin

  Ce-i trebuie chelului?