Apple ar putea lansa haine si accesorii vestimentare cu branding Apple Music

Pentru ca simplele tricouri Apple nu sunt suficiente, cei din Cupertino se gandesc sa promoveze mult mai intens si Apple Music in viitor, asa ca au inregistrat un brevet de marca pentru denumire. Compania Apple si-ar dori ca in viitorul nu foarte indepartat sa lanseze obiecte vestimentare si de incaltaminte care sa aiba branding-ul Apple Music inscriptionat pe ele.

Separat de acestea, Apple ar putea lansa inclusiv accesorii vestimentare pentru a promova mai eficient Apple Music, aici fiind luate in considerare diverse tipuri de bratari. Apple este de parere ca a vinde sau a oferi gratuit obiecte de acest gen ar putea aduce serviciul sau de streaming audio in atentia unui numar mult mai mare de persoane din lumea intreaga, lucru cat se poate de adevarat.

Deocamdata cei de la Apple au inregistrat brevetul de marca pentru aceste produse doar in SUA, insa in baza sa ar putea extinde protectia si in Europa, sau alte zone de pe planeta. Avand in vedere ca Apple sponsorizeaza diverse festivaluri de muzicafolosindu-se de Apple Music, exista sansa ca anul acesta sa incepem sa vedem foarte multe obiecte promotionale Apple Music distribuite.

apple music marca haine