Samsung Galaxy Note 8 va avea camera duala

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala cu adevarat impresionanta, conform analistilor care ar fi aflat unele dintre specificatiile sale tehnice.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie primul smartphone al companiei Samsung in care va exista o camera duala, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Desi s-a speculat ca Samsung Galaxy S8 va fi primul smartphone al coreenilor cu o camera duala, se pare ca abia in Samsung Galaxy Note 8 va fi integrat acest modul disponibil deja in iPhone 7 Plus.

Conform analistilor, prototipuri ale Samsung Galaxy Note 8 cu o camera duala sunt deja testate de catre cei de la Samsung, asa cum s-a intamplat si cu Samsung Galaxy S8. De ce nu a mai fost inclusa camera duala in Samsung Galaxy S8 nu stie nimeni, insa Samsung Galaxy Note 8 are nevoie de un upgrade din acest punct de vedere pentru a concura cu iPhone 8.

Analistii nu stiu daca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala verticala sau orizontala integrata, insa ea ar trebui sa fie de calitate mai buna chiar si decat cea a Samsung Galaxy S8. Desi specificatiile nu sunt sigure, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 13 megapixeli.

Samsung Galaxy Note 8 va avea camera duala

Senzorul de 12 megapixeli al camerei duale din Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie wide-angle, cu suport CIS si fotodiode duble, un upgrade major fata de ceea ce exista acum. Senzorul de 13 megapixeli din Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie unul telephoto care va face zoom de pana la 3X, el avand deasemenea CIS, lentile 6P duale si doua stabilizatoare optice de imagine.

Analistii se asteapta ca aceasta noua camera duala din Samsung Galaxy Note 8 sa fie cu mult mai buna decat cea din iPhone 7 Plus, lucru usor de inteles. Partea interesanta este ca ea ar trebui sa fie cel putin la fel de buna precum cea din iPhone 8, insa imi vine greu sa cred ca noua camera duala din Samsung Galaxy Note 8 nu va fi, de fapt, chiar mai buna.

“Kuo explains that the adoption of a dual-camera setup will be “the most important upgrade” in the Note 8. The dual-cameras will include 3x optical zoom, 12MP wide-angle CIS supporting dual photodiode (2PD), 13MP telephoto CIS, dual 6P lenses and dual OIS. The analyst goes on to claim that the “Note 8’s dual-camera will be much better than that of iPhone 7 Plus, and likely match that of OLED iPhone.””

Dupa cum se poate vedea, cei de la Samsung au planuri foarte mari pentru Samsung Galaxy Note 8 si intentioneaza sa se lupte mai serios cu Apple. Nu am dubii ca Samsung Galaxy Note 8 va avea cea mai buna camera pentru smartphone-uri in momentul in care va fi lansat, dar ramane de vazut daca specificatiile acestea sunt, sau nu, adevarate.

Samsung Galaxy Note 8 concept