iPhone 8 – asa ar putea arata in comparatie cu iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 7 apar astazi intr-o imagine destul de prost editata, dar care ne arata in avans cum ar putea fi oferita o schimbare majora de design in 2017 de catre Apple. Stim deja ca iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al dispozitivului si stim ca dimensiunile sale urmeaza sa fie identice cu cele ale iPhone 7, desi va avea un ecran de 5.8 inch.

In ciuda acestor schimbari, toate zvonurile de pana acum au spus ca iPhone 8 va avea dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 7, unele schite aratand acelasi lucru. In aceasta idee, imaginea de mai jos ne-ar putea arata in avans cat de mari vor fi diferentele dintre iPhone 8 si iPhone 7 in momentul in care noul smartphone va fi lansat oficial pe piata.

Chiar si fata de iPhone 7S am putea vorbim despre o diferenta la fel de mare, avand in vedere ca acest nou model al iPhone va avea un design extrem de similar cu cel al iPhone 7. Cred ca iPhone 8 va fi intr-adevar la fel de mare ca un iPhone 7, dar va avea un ecran cu diagonala mai mare, asa ca tot ceea ce va arat acum va fi valabil si in toamna acestui an.

iPhone 8 langa iPhone 7