WhatsApp va retrage mesajele trimise de pe iPhone

WhatsApp urmeaza sa implementeze in curand o noua functie pentru utilizatorii iPhone, aceasta permitand retragerea mesajelor trimise deja catre alte persoane. Sa spunem ca ati folosit WhatsApp pentru a trimite un mesaj nepotrivit unei persoane, sau ca nu doriti ca persoana respectiva sa vada un mesaj care nu mai are relevanta, dar acum aplicatia nu va permite sa anulati actiunea.

Acest lucru se va schimba in curand, deoarece WhatsApp vrea sa implementeze o noua functie care va permite retragerea mesajelor trimise deja in conversatii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata un mesaj retras de catre utilizator prin aplicatia WhatsApp, indicatorul unsent fiind afisat pentru mesajele care au fost retrase de catre cel care le-a trimis.

Functia in sine este una inovatoare pentru o platforma de mesagerie, deoarece asa s-ar putea evita trimiterea de mesaje nedorite catre diverse persoane ce folosesc WhatsApp. Nu se stie deocamdata in ce forma va fi disponibila functia in WhatsApp, dar probabil un buton dedicat va fi disponibil in interfata afisata dupa selectarea mesajelor trimise deja de catre noi.

Conform celor care au testat noua functie WhatsApp, ea urmeaza sa functioneze doar timp de 5 minute de la trimiterea unui mesaj, asa ca nu veti avea mult timp sa il retrageti. In momentul de fata noua functie WhatsApp este testata atat pentru utilizatorii iPhone, cat si pentru utilizatorii Android, dar deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansata oficial.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie WhatsApp ?

whatsapp retragere mesaje iphone