Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp va retrage mesajele trimise de pe iPhone

WhatsApp va retrage mesajele trimise de pe iPhone

WhatsApp urmeaza sa implementeze in curand o noua functie pentru utilizatorii iPhone, aceasta permitand retragerea mesajelor trimise deja catre alte persoane. Sa spunem ca ati folosit WhatsApp pentru a trimite un mesaj nepotrivit unei persoane, sau ca nu doriti ca persoana respectiva sa vada un mesaj care nu mai are relevanta, dar acum aplicatia nu va permite sa anulati actiunea.

Acest lucru se va schimba in curand, deoarece WhatsApp vrea sa implementeze o noua functie care va permite retragerea mesajelor trimise deja in conversatii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata un mesaj retras de catre utilizator prin aplicatia WhatsApp, indicatorul unsent fiind afisat pentru mesajele care au fost retrase de catre cel care le-a trimis.

Functia in sine este una inovatoare pentru o platforma de mesagerie, deoarece asa s-ar putea evita trimiterea de mesaje nedorite catre diverse persoane ce folosesc WhatsApp. Nu se stie deocamdata in ce forma va fi disponibila functia in WhatsApp, dar probabil un buton dedicat va fi disponibil in interfata afisata dupa selectarea mesajelor trimise deja de catre noi.

Conform celor care au testat noua functie WhatsApp, ea urmeaza sa functioneze doar timp de 5 minute de la trimiterea unui mesaj, asa ca nu veti avea mult timp sa il retrageti. In momentul de fata noua functie WhatsApp este testata atat pentru utilizatorii iPhone, cat si pentru utilizatorii Android, dar deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansata oficial.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie WhatsApp ?

whatsapp retragere mesaje iphone

 • Srb Srb

  macar copiaza si ei asta din imessage

 • Srb Srb

  hmm dar ciudat deja nu exista acest lucru? trimiti si dupa aceea il stergi

 • Srb Srb

  acum am incercat si da,este de ceva timp…poti sterge mesajul. Sau oare se sterge doar de la mine din conversatie si el ramane trimis ?!

 • radu

  @Srb Srb. Ai luat S8 ? Cum ti se pare in comparatie cu iphone ? Ma bate gandul sa iau unul pana apare iphone 8.

 • Srb Srb

  Da. E ok dar trebuie sa vad in setari undeva cum pot face ctrl center sa il glisez din partea inferioara sau ceva gen reachability . Unii au zis ca trebuie sa mearga fara root sau alte artificii dar mom nu am reusit. E ok dar partea superioara f greu de accesat folosind telef cu o mana fiind obisnuit cu ip7 .

 • rundown

  Pe watsapp merg sterse mesajele, dar ele raman trimise din pacate. Mesajul il stergi din conversatie dar destinatarul tot il primeste deci degeaba. E binevenita functia

 • Srb Srb

  Aha. Oky

 • sultanu’ dragostei

  Si mai enervant cand trimite acelasi mesaj de doua ori la intervale diferite de timp. Aiurea

 • Nu se sterge din conversatie, se sterge de tot, nu-l mai vede destinatarul, daca nu l-a vazut deja.

 • Srb Srb

  Vorbesti despre cum era pana acum?

 • radu

  @Srb Srb. Ok. Iphone-ul il ti in paralel ? Sau folosesti doar Samsungul ? Daca este sa trec este prima data cand as folosii android si mi-e frica :))) Ca experienta de utilizare comparativ cu iOS cum este ? Te-ai obijnuit cu meniul sa zic asa…

 • Srb Srb

  Pt lucruri simple si basic ce faci sau ce fac majoritatea oamenilor e mai ok ios. Dar e ok si s8 doar prin acel screen to body ratio. Daca iphone8 va avea 75% maxim 80% clar s8 nu e pt mine. Sunt prea objsnuit sa interactio ez prin 3d touch si cu ctrl centre fiind in part inferioara + reachability deci iphone 7 il folosesc 80% cu o singura mana. S8 invers, plus ca am revenit prin a imi debloca telefonul cu parola asa cum faceam la iphone 4s ip5

 • cuesnecenzurat

  cu Nova Launcher si faci swipe down unde vrei in display nu mai trebuie sa-l “agati” de sus, pe foldere sau shortcuts poti stabili swipe actions, de ex daca apesi “mesaje” deschide mesageria daca faci swipe up deschide “direct message to…” la “Maps” de exemplu prin apasare deschide app prin swipe action deschide in “driving Mode” setarile de swipe le stabilesti tu din desktop tinand apasat pe shortcut si dai “edit > choose action”, poti redenumii, schimba imagine(tema) sau selecta si o activitate a unei aplicatii de ex: cu es file explorer, apesi icon deschide aplicatia faci swipe up face doar un start in backgroud la server FTP sau pornesti ad-hoc…
  tot in desktop mai ai posibilitatea de gesturi(swipe, double tap,swipe 2 fingers, pinch sau rotate) ex: eu cand fac swipe cu 2 degete l-am setat sa deschida “search apps”, daca fac un simplu swipe up oriunde pe descktop deschide “Facebook”…etc.
  pentru icons-teme instalezi pachetul dorit!Dupa instalare trebuie sa aloci ca app default acest launcher ori din setarile aplictiei ori din setarile dispozitivului: /seteri/aplicatii/aplicatii default/home screen…
  varianta cu plata ofera si “dynamic badges” pentru notificari, iti afiseaza poza celui ce trimite mesaj, apel, mail… in loc de nr notificarilor necitite!
  enjoi!

 • Srb Srb

  mersi pt tot info

 • cuesnecenzurat

  npc, sper sa te ajute! Mai ai aplicatii Control Center iOS in Google Play 🙂