2 magazine Apple au mai fost jefuite in SUA

2 magazine Apple au fost jefuite in SUA zilele trecute, asta dupa ce unul fusese jefuit anterior tot in SUA de catre o banda de hoti care a furat produse ce nu le va putea vinde. Astazi vorbim despre orasul San Diego, unde doua magazine Apple din doua mall-uri separate au fost jefuite de catre hoti ce au furat produse in valoare de 30.000 de dolari.

Cele doua jafuri au avut loc la 30 de minute unul de celalalt, iar conform marturiilor date de catre persoanele aflate in locatii, ar fi vorba despre exact aceeasi hoti. Trei barbati au patruns in ambele magazine si au furat o o varietate de produse de prezentare din magazinele Apple, ei scapand cu ajutorul unei masini care ii astepta in fiecare locatie.

Hotii erau inarmati cu cutite, insa nu le-au folosit pentru a ameninta clientii sau angajatii magazinului, deci nu a fost pusa in pericol viata vreunei persoane. Chiar si asa, avand in vedere ca vorbim despre cel de-al treilea jaf al unui Apple Store in ultimele zile, se pare ca magazinele celor de la Apple devin o atractie foarte mare pentru hoti.

Desi hotii au furat cel mai probabil zeci de produse ale companiei Apple, ele sunt complet inutile deoarece in momentul deconectarii de la reteaua Wi-Fi a magazinelor se blocheaza automat. Hotii care fura produse din magazinele Apple nu se prea gandesc de ce ele nu mai sunt legate de mese, iar raspunsul vi l-am dat mai sus, deci ei isi risca inutil libertatea.

“San Diego Police are searching for suspects in two separate robberies of Apple stores in the San Diego area Friday. …three men entered the ground-level store, stole an unknown amount of merchandise and fled into a waiting car: A silver, Chevy, 4-door sedan. Police said the suspects fled with mostly computers and cell phones in both instances.”

apple store jaf sua