Apple anunta extinderea garantiei Apple Watch

Apple a anuntat in mod oficial in cursul zilei de ieri extingerea garantiei pentru Apple Watch, miscarea fiind una complet surprinzatoare pentru cei din Cupertino. Vorbim despre o masura menita sa le asigure clientilor primului model al Apple Watch inca un an de garantie in cazul in care au probleme cu bateria folosita in smartwatch.

Apple ofera in mod nomal doar 1 an de garantie pentru produsele sale, insa in cazul bateriilor umflate ofera inca un an suplimentar, deci in cazul Apple Watch garantia creste cu inca 1 an. Asta sugereaza faptul ca au existat cazuri in care bateriile Apple Watch s-au umflat si fie au explodat, fie au distrus doar carcasa produselor, altfel Apple n-ar fi luat decizia de a extinde garantia.

Diversi utilizatori s-au plans online despre probleme cu baterii umflate ale Apple Watch, insa problema nu pare sa afecteze un numar chiar atat de mare de oameni, daca judecam dupa marturiile online. Totusi, din moment ce Apple a luat o decizie atat de radicala, este clar ca problema este una mai grava decat pare la o prima vedere.

Avand in vedere ca Apple Watch a fost lansat pe 25 aprilie 2015, era normal ca Apple sa faca acum anuntul privind extinderea garantiei, avand in vedere ca pentru cei care au cumparat atunci, ea a expirat zilele trecute.

 

apple watch garantie extinsa baterie