Prima Pagina Apple Apple a intrecut Fitbit in vanzarile de wearable-uri

Apple a intrecut Fitbit in vanzarile de wearable-uri

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Pentru prima oara in istorie, compania Apple este creditata ca ocupand prima pozitie in topul celor mai mari vanzatori de wearable-uri de pe planeta. Cei de la Strategy Analytics au realizat un studiu prin care au incercat sa afle cate wearable-uri s-au vandut la nivel global de la diversi producatori, iar mai jos puteti vedea rezultatul cercetarii lor.

Conform analistilor, Apple a vandut 3.5 milioane de Apple Watch-uri in T1 2017, cel mai mare numar de wearable-uri dintre toti producatorii, reusind sa intreaca Xiaomi si chiar Fibit. Desi diferenta fata de Xiaomi este mica, fata de Fitbit exista o diferenta de 600.000 de unitati in vanzarile de wearable-uri, desi in T1 2016 Fitbit vindea de 2 ori mai multe unitati decat Apple.

Extrem de putina lume se astepta ca vanzarile de swarable-uri ale Fitbit sa scada atat de mult intr-un singur an de zile, insa iata ca asta s-a si intampla. Desi piata wearable-urilor a crescut cu 4.5 milioane de unitati intr-un an, cei de la Fitbit sunt marii pierzatori, iar Apple marii castigatori, Apple Watch avand o evolutie excelenta.

Cu un avans de doar 100.000 de unitati fata de Xiaomi in vanzarile de wearable-uri, cei de la Apple au o pozitie fragila pe piata, insa locul 1 este locul 1. Noile modele ale Apple Watch au ajutat Apple sa se plaseze pe aceasta pozitie, insa e greu de spus cat vor putea sa o si tina din moment ce Fitbit a investit serios in lansarea de noi produse.

apple wearable fitbit

emag black friday lista reduceri
 • Srb Srb

  Deja fac astia profit din aw si toate bratarile cumparate…
  🍎 the best

 • superdry

  Xiaomi e pe doi dar cat profit face ?
  E ca si cum Aston Martin vinde 100 de masini iar Dacia pe locul 2 vinde 90 . Se compara veniturile ?

 • Srb Srb

  pai aston martin face profit si din accesorii pt ca nu este prea fiabila

 • BogdanTam

  da si tu sursa articolului, ca strategy analytics e foarte vag.

 • ibadea

  De obicei nu este recomandat sa cumperi prima generatie dintr-un produs lansat de Apple, la inceput multi au fost sceptici, acum produsul este matur si ofera o experienta placuta in utilizare, plus eleganta care nu o vezi la concurenta. Eu cel putin nu suport busolele

 • Srb Srb

  nu doar lansat de apple…nu este recomandat sa cumperi prima generatie dintr-o noua categorie PUNCT