Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – cand se lanseaza prima versiune ?

iOS 11 – cand se lanseaza prima versiune ?

iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple in prima versiune beta pe data de 5 iunie 2017, testarea urmand a continua pe parcursul verii.

iOS 11 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare in baza caruia functioneaza toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile vandute de catre compania Apple. 2017 este anul in care iOS 11 va fi lansat de catre cei din Cupertino aceasta actualizare fiind in proces de dezvoltare inca de la finalul anului trecut pentru a functiona cat mai bine pe produsele noastre.

iOS 11 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Apple la inceputul lunii iunie in cadrul WWDC 2017, conferinta sa anuala dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone. Acolo vom vedea o parte dintre noile functii pe care iOS 11 le va aduce pentru iPhone, iPad si iPod Touch anul acesta, altele urmand a fi prezentate in toamna acestui an.

In ultimii ani, prezentarea unei noi versiuni a iOS in cadrul unui eveniment WWDC a fost urmata de lansarea primei versiuni beta, iar asta se va intampla si cu iOS 11. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc pe data de 5 iunie 2017, iar atunci Apple va prezenta pentru prima oara iOS 11 pentru lumea intreaga, prima versiune beta urmand a fi lansata tot atunci.

iOS 11 – cand se lanseaza prima versiune ?

La doar cateva ore dupa prezentarea iOS 11 va fi lansata si prima versiune beta, insa atunci o vor putea instala numai dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad. Prima versiune beta publica a iOS 11 va fi lansata mai tarziu, dupa ce dezvoltatorii vor avea ocazia de a testa prima versiune beta dedicata lor, asa ca pentru cea publica veti mai avea de asteptat.

iOS 11 va fi lansat pe 5 iunie in prima versiune beta, iar atunci cam toata lumea va putea face instalarea, deoarece Apple nu mai restrictioneaza accesul doar in baza inregistrarii in contul unui dezvoltator. In aceasta idee, multi dintre voi veti putea testa iOS 11 chiar din data de 5 iunie, daca stiti cum sa faceti instalarea prin iTunes, pe care o voi explica atunci.

iOS 11 va fi testat in versiune beta pe toata durata verii, pentru ca Apple sa poata rezolva problemele de functionare, care cu siguranta vor exista. iOS 11 va fi lansat in versiunea finala in toamna acestui an, insa deocamdata nu este cunoscuta o data, desi cel mai probabil il putem astepta pe la mijlocul lunii septembrie.

ios 11 lansare

 • Paul

  noutăți remarcabile?

 • roastedwookie

  asteptam sa vedem 🙂

 • alexu112

  Impresionant

 • IsVel

  Aștept iOS 11 cum aștept noul sezon Game of thrines

 • IsVel

  Thrones

 • Srb Srb

  iOS11 se zvoneste sa fie orientat mai mult catre ipad acum,si asa si trebuie

 • De ce sa-l orienteze mai mult spre iPad cand nimeni nu mai vrea iPad ?

 • Srb Srb

  pai lumea vrea ipad, dar nu are niciun beneficiu de ani de zile. Sunt multi ce folosesc ipad, dar nu fac upgrade pt ca nu vad o schimbare iar produsele acestea au o viata destul de lunga…multa lume stiu ca inca foloseste ipad 4 sau air1

 • calibru

  Pe iPhone ce beneficii ai ? iOS 10.3.1 nu e destul de matur pentru vechile și noile modele de telefoane ! Mai nou 10.3.2 beta 5 e plin de probleme ! Au destabilizat iOS -îl complet .. au mai scos din animatatii doar pentru a da impresia că merge mai rapid . Deci dacă nu se stabilizează iOS -ul nu mă mai văd mergând mai departe cu Apple … versiunile finale sunt mai rele ca cele beta .. cine testează cunoaște ..

 • Srb Srb

  beta pt mine ramane beta…nu folosesc beta pe telefonul personal si principal

 • Leo MC

  Ce probleme ai tu pe beta 5?