iOS 11 – cand se lanseaza prima versiune ?

iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple in prima versiune beta pe data de 5 iunie 2017, testarea urmand a continua pe parcursul verii.

iOS 11 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare in baza caruia functioneaza toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile vandute de catre compania Apple. 2017 este anul in care iOS 11 va fi lansat de catre cei din Cupertino aceasta actualizare fiind in proces de dezvoltare inca de la finalul anului trecut pentru a functiona cat mai bine pe produsele noastre.

iOS 11 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Apple la inceputul lunii iunie in cadrul WWDC 2017, conferinta sa anuala dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone. Acolo vom vedea o parte dintre noile functii pe care iOS 11 le va aduce pentru iPhone, iPad si iPod Touch anul acesta, altele urmand a fi prezentate in toamna acestui an.

In ultimii ani, prezentarea unei noi versiuni a iOS in cadrul unui eveniment WWDC a fost urmata de lansarea primei versiuni beta, iar asta se va intampla si cu iOS 11. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc pe data de 5 iunie 2017, iar atunci Apple va prezenta pentru prima oara iOS 11 pentru lumea intreaga, prima versiune beta urmand a fi lansata tot atunci.

iOS 11 – cand se lanseaza prima versiune ?

La doar cateva ore dupa prezentarea iOS 11 va fi lansata si prima versiune beta, insa atunci o vor putea instala numai dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad. Prima versiune beta publica a iOS 11 va fi lansata mai tarziu, dupa ce dezvoltatorii vor avea ocazia de a testa prima versiune beta dedicata lor, asa ca pentru cea publica veti mai avea de asteptat.

iOS 11 va fi lansat pe 5 iunie in prima versiune beta, iar atunci cam toata lumea va putea face instalarea, deoarece Apple nu mai restrictioneaza accesul doar in baza inregistrarii in contul unui dezvoltator. In aceasta idee, multi dintre voi veti putea testa iOS 11 chiar din data de 5 iunie, daca stiti cum sa faceti instalarea prin iTunes, pe care o voi explica atunci.

iOS 11 va fi testat in versiune beta pe toata durata verii, pentru ca Apple sa poata rezolva problemele de functionare, care cu siguranta vor exista. iOS 11 va fi lansat in versiunea finala in toamna acestui an, insa deocamdata nu este cunoscuta o data, desi cel mai probabil il putem astepta pe la mijlocul lunii septembrie.

ios 11 lansare