Battle Bay este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

0

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Battle Bay este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch promovata de catre compania Apple in aceasta saptamana in AppStore. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera Battle Bay, si vorbim despre un joc de tip multiplayer in care avem ocazia de a participa la lupte intense cu jucatori din lumea intreaga, titlul fiind produs de catre creatorii celebrei serii Angry Birds.

Battle Bay este gandit pentru a fi jucat doar online, iar in el va trebui sa concuram cu utilizatori din intreaga lume pentru a detine suprematia in lumea virtuala creata de catre Rovio. Pentru a ne indeplini obiectivele vom avea la dispozitie nave de razboi cu o gama foarte variata de arme care ne vor oferi un avantaj tactic in fata oponentilor.

“Face off against real opponents and own the waves in real-time team battles. A real-time multiplayer battle arena in your pocket. Choose a ship, slap some guns on it and take to the waves with your fleet of teammates to trounce live opponents in five-on-five PvP contests of seafaring strategy and firepower. Smile and wave goodbye to your enemies!”

Spiritul strategic al Battle Bay este foarte important in acest nou joc lansat de catre compania Rovio, sa desigur ca trebuie sa fiti foarte atenti si la ceea ce folositi in lupte. De la arme si pana la armuri, totul poate fi imbunatatit pe parcursul utilizarii Battle Bay, astfel ca va puteti deveni din ce in ce mai puternic pe masura ce va jucati mai mult.

“The thrilling competitive fun of a team battle arena, right on your mobile device. Join a fleet of allies and take on competitors the world over in bite-sized battles among the rolling waves – all while you wait for the bus. Choose between 5 ships, each with their own speciality – the Enforcer packs a powerful offensive punch, the Defender is a nearly indestructible floating tank, the Shooter can equip more weapons than you will ever need, the Speeder stays in the action with acceleration and agility.”

Jocul Battle Bay este disponibil pentru descarcare gratuita urmand acest link din AppStore.