iPhone 8 – asa ar putea fi integrat Touch ID in carcasa

iPhone 8 ar putea avea Touch ID integrat in carcasa, insa dimensiunile noului smartphone sunt similare cu cele ale iPhone 7.

iPhone 8 cu Touch ID integrat in carcasa este din nou sugerat de catre o firma specializata pe analizarea pietei globale a smartphone-urilor. In imaginea de mai jos puteti vedea viziunea lor cu privire la modul in care ar putea avea iPhone 8 integrat un cititor de amprente in carcasa, el putand fi pozitionat chiar in mijlocul carcasei de sticla a noului produs.

Nu vorbim despre o pozitie ideala pentru Touch ID si sunt sigur ca foarte multi dintre cei interesati de iPhone 8 vor avea multe de spus despre o asemenea alegere. Totusi, ramane in continuare posibilitatea ca iPhone 8 sa aiba un Touch ID integrat in ecran, zvonurile aparute cu privire la aceasta componenta fiind deocamdata contradictorii, semn ca Apple inca nu a decis implementarea finala.

In continuare, vedem din nou ca iPhone 8 va avea o camera duala verticala, toate zvonurile fiind clare in aceasta privinta, deci nu exista dubii. Acasta camera duala verticala a iPhone 8 urmeaza sa aiba o dimensiune de 24mm, cu o grosime de 11mm, deci vorbim despre ceva similar cu ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata in iPhone 7.

iPhone 8 – asa ar putea fi integrat Touch ID in carcasa

Separat de acestea, analistii ne prezinta si o schita in care ofera detalii privind dimensiunile iPhone 8, informatiile fiind foarte interesante. Conform schitei, iPhone 8 va avea o lungime de 144mm, o latime de 71mm si o grosime de 7.69mm, insa desigur ca datele nu sunt deocamdata finalizate, asa ca tot ceea ce vedem aici este supus schimbarii.

Facand totusi o comparatie cu iPhone 7, iPhone 8 urmeaza sa fie cu 6mm mai lung, 4 mm mai inalt si 0.5mm mai gros, diferentele fiind infime. Daca ne gandim la faptul ca Apple vrea sa integreze un ecran de 5.8 inch in iPhone 8, atunci aceasta modificare a dimensiunilor pare sa fie pe deplin justificabila si sigur va fi acceptata de catre toata lumea.

“Both Samsung and Apple tried to enable in-display fingerprint sensing on full-screen OLED phones in 2017, but their optical tech seems immature and the major iPhone 8 bottleneck. Some thus speculate the fingerprint sensor will be removed and replaced by 3D sensing. Our latest supply chain checks indicate the iPhone 8 will still have the sensor given security, user-friendliness, and a need for payments infrastructure, but there is a high chance it will be on the back like Samsung’s Galaxy S8.”

Per total, iPhone 8 nu va fi cu mult mai mare decat iPhone 7, desi diagonala ecranului sau va oferi o experienta mult mai buna pentru vizualizarea imaginilor. INainte sa inchei va readuc aminte ca aceste informatii privind iPhone 8 nu sunt deocamdata finalizate, asa ca exista posibilitatea ca unele dintre ele sa se modifice pana in momentul lansarii.

iphone 8 cititor amprente carcasa