iPhone 7 a explodat in mana unui barbat

iPhone 7 este din nou in centrul atentiei, dar nu intr-un mod pozitiv, deoarece vorbim despre o noua explozie a unui terminal pe care un barbat in tinea  in mana. Un britanic este in mijlocul acestui incident, el afirmand ca terminalul iPhone 7 a explodat in momentul in care el ar fi incercat sa preia un apel pe terminal, iar in imagini vedeti cum a fost el afectat.

Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, barbatul a fost ranit serios la degete din cauza terminalului iPhone 7 care a explodat, dispozitivul fiind complet distrus. Bucati din ecran au strapuns pielea mainii barbatului in momentul in care bateria iPhone 7 a explodat, semn ca a fost vorba despre un incident violent si nu despre o simpla umflade a bateriei.

Conform barbatului ranile sale au fost foarte serioase, mana sangerind abundent, el fiind si in pericol de a isi pierde mana din cauza terminalului iPhone 7. Ranile sunt atat de serioase incat barbatul a fost nevoit sa isi ia si concediu medical in urma acestui incident cauzat de catre iPhone 7, asa ca probabil va incerca sa dea si Apple in judecata la un moment dat.

Acesta nu este primul incident in care bateria unui iPhone 7 explodeaza in timpul folosirii, ci doar unul dintre cele mai recente. Acum cateva saptamani am avut un incident similar in China, iar din cate se pare, bateriile folosite in iPhone 7 nu sunt chiar atat de sigure, unele dintre epe parand sa aiba diverse defecte care genereaza explozii.

Nu se stie daca un incarcator original a fost folosit pentru incarcarea terminalului, dar nici daca Apple va prelua terminalul pentru verificare, desi probabil se va intampla asta.

“It was on the bench in the kitchen and I heard it ringing. As soon as I touched the screen to answer it the phone just exploded. There was a loud bang and a sizzling noise and the force of the blast shattered the screen. Loads of tiny shards of glass were embedded in my hand and my girlfriend has been picking them out for days. It was a nasty injury – my hand was bleeding quite heavily – but it could have been so much worse. I could have lost my hand. My girlfriend’s two-year-old son was in the house so it could have just as easily been him.”

iphone 7 explozie apel combi

iphone 7 explozie apel 1

iphone 7 explozie apel 2

iphone 7 explozie apel 3