Prima Pagina Android Waze permite inregistrarea vocii pentru navigare ghidata

Waze permite inregistrarea vocii pentru navigare ghidata

Waze este una dintre cele mai utilizate aplicatii pentru navigatie ghidata deoarece ofera informatii privind starea traficului si cele mai rapide rute catre destinatii prin orase aglomerate. Incepand de astazi, aplicatia Waze le ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi inregistra vocea pentru a primi informatii de navigarea ghidata pe prorpiile terminale Android.

In cea mai recenta versiune a aplicatiei Waze pentru Android, utilizatorii au posibilitatea de a inregistra orice voce care sa fie folosita pentru navigare ghidata. In sectiunea pentru sunete si voce, aplicatia Waze are disponibila o noua functie care ne permite sa inregistram diverse expresii care sunt mai apoi redate impreuna cu navigarea ghidata.

Noua functie a celor de la Waze va permite un mod mult mai interesant de a personaliza experienta de folosire a aplicatiei, dar asta inseamna sa va ascultati tot timpul cand o folositi. Desigur ca aveti si optiunea de a inregistra vocea unei persoane iubite pentru a o folosi cu Waze, iar indicatiile inregistrate vor fi redate de fiecare data cand va veti afla in trafic si veti fi ghidati.

Waze a oferit pana acum o varietate de voci ale unor vedete internationale, insa acum compania incearca sa le ofere utilizatorilor ceva mai personal. Desigur ca noua functie a aplicatiei Waze este extrem de interesanta si cu siguranta va fi folosita de catre multe persoane, ea urmand a fi integrata cel mai probabil si in iPhone in viitorul nu foarte indepartat.

waze inregistrare voce iphone

 • Mircea

  Ar fi fain dacă ar permite descărcarea hărților.

 • LucianS

  Si daca ai putea dezactiva gps cand nu folosesti aplicatia.

 • Il poti dezactiva din meniul de setari ios.

 • ksm

  nu poți sa îl dezactivezi, ai 2 variante, întotdeauna sau niciodată!

 • NicKel

  Se poate dezactiva din setările Waze – General – Location change reporting – OFF. Dar astfel nu vei mai primi alerte când trebuie să pleci pentru rutele planificate. Cu plăcere!

 • NicKel

  vezi mai sus reply-ul meu despre cum se poate dezactiva

 • LucianS

  Asta e problema ridicata de mine.Sa dispuna de cele trei setari:intotdeauna,la utilizarea aplicatiei sau niciodata.E simplu ca la alte aplicatii.

 • Petreus1999

  Aceasta noua funcție este doar pentru android?

 • Terrymada

  Nickel culmea dar nu gasesc ce zici tu

 • Olimpiu

  Poti inregistra injuraturi, sa nu te mai obosesti tu cand esti la volan?