Prima Pagina iPhone Splashtop Personal – Remote Desktop for iPhone este disponibil la reducere

Splashtop Personal – Remote Desktop for iPhone este disponibil la reducere

Splashtop Personal – Remote Desktop for iPhone este una dintre aplicatiile App Store-ului care ne permite sa ne conectam remote la deskptop-urile noastre si sa le controlam de pe iPad.

Folosind acest sistem puteti controla de la distanta orice functie a calculatorului vostru, exact ca si cum ati fi acolo, insa toata actiunea este intermediata de ecranul tactil al terminalelor voastre.

Aplicatia poate fi utilizata indiferent de ce conexiune de internet aveti, iar daca sunteti dispusi sa platiti, atunci puteti avea posibilitatea de a face inclusiv conexiuni securizate catre calculatoarele voastre.

USE SPLASHTOP TO ACCESS YOUR COMPUTER ON THE LOCAL NETWORK WITH BEST-IN-CLASS VIDEO STREAMING PERFORMANCE. VIEW AND EDIT MICROSOFT OFFICE AND PDF FILES. BROWSE THE WEB USING IE, CHROME, AND FIREFOX WITH FULL FLASH AND JAVA SUPPORT. PLAY 3D PC AND MAC GAMES. ACCESS YOUR ENTIRE MEDIA LIBRARY AND DOCUMENTS. AND MORE!

  Aplicatiile de acest gen sunt extrem de utile in situatiile in care doriti sa accesati de pe iDevice-uri ceva ce iOS-ul nu recunoaste, in situatiile in care doriti sa monitorizati/sa porniti ceva pe calculator si desi dezvoltatorii spun ca puteti juca orice fel de jocuri, nu va recomand sa achizitionati aplicatia pentru asa ceva.

Splashtop Personal – Remote Desktop for iPhone – Personal este disponibila la reducereu cu 2 dolari fata de pretul de baza, intr-o versiune compatibila pentru iPhone si iPod Touch, iar acum o gasiti pentru DESCARCARE in App Store Romania.

Splashtop 2 Remote Desktop for iPhone & iPod - Personal

 • Ovidiu

  Este disponibilă gratuit pentru suma de 2.29€

 • dan

  2,29€. Nu e gratis. Am verificat acum

 • unieco

  Unde kkt vedeti voi ca e cu bani?

 • Alex S.

  In appstore unieco
  Ca la aprozar nu este 😂

 • Iulian

  Ovidiu, a zis careva ca e gratis? S-a spus doar ca e la reducere

 • Ovidiu

  Intra pe DEX online și vezi ce înseamnă gratuit Iuliane

 • Iulian

  Nu e gratuit, e doar redus

 • Ov1d1u

  Și scrie așa ceva in titlul articolului?

 • Iulian

  “…disponibil la reducere…” sau la tine nu apare?