iOS 10.3.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple dupa o lunga perioada de testare si 5 versiuni beta lansate pentru dezvoltatori si utilizatori. Desi iOS 10.3.2 a fost testat suficient de mult de catre compania Apple cu toata lumea, schimbarile pe care aceasta actualizare le aduce nu sunt chiar atat de importante precum si-ar dori lumea.

iOS 10.3.2 are menirea de a rezolva unele probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch, de a imbunatati stabilitatea sistemului de operare, dar si de a creste usor performantele. Separat, compania Apple nu listeaza alte beneficii pe care iOS 10.3.2 le-ar aduce pentru utilizatorii de iDevice-uri, dar putem sa presupunem ca ele exista.

Separat, cei de la Apple au intarit securitatea sistemului de operare iOS prin lansarea iOS 10.3.2, cateva vulnerabilitati fiind cu siguranta inchise de catre companie. Cei din Cupertino vor publica in orele urmatoare si detalii privind vulnerabilitatile care nu mai permit exploatarea iOS 10.3.2 pe iDevice-urile noastre, astfel ca vom sti cu ce suntem mai protejati.

In momentul de fata oricine poate instala iOS 10.3.2 pe iPhone, iPad si iPod Touch folosind iTunes, sau sistemul Software Update, Actualizare Software. Trebuie doar sa accesati Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa urmati instructiunile de pe ecran pentru a instala iOS 10.3.2 pe terminalele voastre.

Foarte important de stiut este ca iOS 10.3.2 ar putea avea o solutie de jailbreak lansata in curand de catre hackeri, insa deocamdata totul este doar o presupunere. Mai mult decat atat, pentru iPhone 5, iPhone 5C si tabletele iPad 4 sau iPad Mini 2 exista o versiune separata a iOS 10.3.2 oferita de Apple, fara specificatii cu privire la schimbarile fata de versiunea standard.

iOS 10.3.2 iphone ipad