Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in Geekbench

Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in Geekbench

Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in performante, dar deocamdata doar in cele ale aplicatiei de benchmarking Geekbench, obtinand un scor impresionant.

Samsung Galaxy S8, unul dintre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, uimeste lumea intreaga printr-un scor inregistrat in aplicatia Geekbench pentru testarea performantelor. In imaginea de mai jos puteti vedea cel mai recent scor obtinut de catre Samsung Galaxy S8 in aceasta aplicatie, el reusind performanta de a inregistra 7100 de puncte intr-o testare.

Vorbim despre un model al Samsung Galaxy S8 care ar functiona in baza chip-ului Exynos 8895 creat de catre compania Samsung si folosit in majoritatea unitatilor vandute in lumea intreaga. Desi majoritatea celor care au primit unitati ale Samsung Galaxy S8 cu acest chip au obtinut performante cu aproximativ 800 de puncte mai slabe, iata ca ar exista totusi si o exceptie de la regula.

Aici vorbim despre un rezultat surprinzator pentru testul multi-core al Samsung Galaxy S8, insa nici testul single-core nu a fost mai prejos, el inregistrand 2121 puncte in Geekbench. Aici diferenta este mult mai mica, de doar 200 de puncte fata de inregistrarile obisnuite pentru modelele Samsung Galaxy S8 cu acest chip, deci ramane uimirea pentru testul multi-core.

Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in Geekbench

Diferenta dintre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus in performante, daca ne bazam doar pe acest test, ar fi de peste 1000 de puncte, lucru care acum cateva saptamani parea imposibil. Nimeni nu stie cum a reusit Samsung Galaxy S8 sa obtina un punctaj atat de mare in testul Gekkbench, dar fie vorbim despre un trucaj, fie despre un overclock pentru procesor.

Nu ar fi exclus ca terminalul Samsung Galaxy S8 folosit pentru acest test sa foloseasca o versiune speciala a Android care creste frecventa de lucru a procesorului doar in Geekbench. Cei de la Samsung au facut singuri acest lucru cu unitati anterioare ale propriilor smartphone-uri, dar in cazul acestui Samsung Galaxy S8 pare sa fie vorba despre cu totul altcineva.

Lasand astea la o parte, performantele pe care Samsung Galaxy S8 le poate, aparent, atinge sunt cu totul impresionante si dau incredere pentru ceva mai mult pe viitor. Daca un Samsung Galaxy S8 cu procesor cu overclock poate atinge asemenea performante acum, atunci exista posibilitatea ca Samsung Galaxy Note 8 sa ofere performante foarte interesante.

Samsung Galaxy S8 geekbench 7000 puncte

 • RaduD

  In sfarsit…De cand asteptam testul si mai ales concluzia asta….!

 • EMP83

  Eu am scos pe S8-ul meu:

  Multi core: 6630
  Single core: 2019

 • Ionut Catalin

  E normal i7 are 8 luni si scoate 3200 single si 5900 multi … bine ca au depasit scorul de multicore si ei in final … la single mai au de lucrat…

 • Ionut Catalin

  Antutuu da tot 170.000 fie plus fie normal… tot pe acolo se invarte

 • alex84

  Și la speed test la toate filmulețele de pe YouTube de ce este umilit s8 ul?

 • Mr. Tambourine Man

  Ai avut o erecție instantanee

 • gelu

  Pt ca speed-testele alea au mai putina legatura cu performanta procesorului si mai multa legatura cu memoria libera .
  Nu vezi nici un speed test in care iPhone 7 deschide majoritatea aplicatiilor mai repede(prima oara) decat S8 sau S7 , in afara de jocuri . Si alea au legatura cu dimensiunea texturilor, datorata rezolutiei inferioare a iPhone.

 • gelu

  Nu serios – si cum se face ca procesorul A10 al iPhone nu a intrecut nici macar procesorul din S7 (dupa 8 luni cum zici tu).
  Single core nu mai are nici o relevanta nici pt iOs , si pt Android nu are relevanta de prin 2010.

 • RaduD

  Maxima….

 • Ionut Catalin

  Benchmark s7 2300 single 5400 multi… si 135.000 antutuu … unde debitezi ca depaseste i7?

 • Grit

  Gelu esti patetic

 • lucican

  Mă simt așa de umilit tocmai mi-am luat iPhone 7 vai vai

 • EMP83

  Mie în Antutu îmi arata pe primul loc iphone 7plus cu 182k , pe 2 iphone 7 iar pe locul 3 galaxy s8.

 • MrUnivers

  Cum poti sa cumperi samsung cu buton bixby??

 • ‘neaFane

  Simplu! Ignori butonul respectiv 🙂