Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in Geekbench

Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in performante, dar deocamdata doar in cele ale aplicatiei de benchmarking Geekbench, obtinand un scor impresionant.

Samsung Galaxy S8, unul dintre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, uimeste lumea intreaga printr-un scor inregistrat in aplicatia Geekbench pentru testarea performantelor. In imaginea de mai jos puteti vedea cel mai recent scor obtinut de catre Samsung Galaxy S8 in aceasta aplicatie, el reusind performanta de a inregistra 7100 de puncte intr-o testare.

Vorbim despre un model al Samsung Galaxy S8 care ar functiona in baza chip-ului Exynos 8895 creat de catre compania Samsung si folosit in majoritatea unitatilor vandute in lumea intreaga. Desi majoritatea celor care au primit unitati ale Samsung Galaxy S8 cu acest chip au obtinut performante cu aproximativ 800 de puncte mai slabe, iata ca ar exista totusi si o exceptie de la regula.

Aici vorbim despre un rezultat surprinzator pentru testul multi-core al Samsung Galaxy S8, insa nici testul single-core nu a fost mai prejos, el inregistrand 2121 puncte in Geekbench. Aici diferenta este mult mai mica, de doar 200 de puncte fata de inregistrarile obisnuite pentru modelele Samsung Galaxy S8 cu acest chip, deci ramane uimirea pentru testul multi-core.

Samsung Galaxy S8 umileste iPhone 7 in Geekbench

Diferenta dintre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus in performante, daca ne bazam doar pe acest test, ar fi de peste 1000 de puncte, lucru care acum cateva saptamani parea imposibil. Nimeni nu stie cum a reusit Samsung Galaxy S8 sa obtina un punctaj atat de mare in testul Gekkbench, dar fie vorbim despre un trucaj, fie despre un overclock pentru procesor.

Nu ar fi exclus ca terminalul Samsung Galaxy S8 folosit pentru acest test sa foloseasca o versiune speciala a Android care creste frecventa de lucru a procesorului doar in Geekbench. Cei de la Samsung au facut singuri acest lucru cu unitati anterioare ale propriilor smartphone-uri, dar in cazul acestui Samsung Galaxy S8 pare sa fie vorba despre cu totul altcineva.

Lasand astea la o parte, performantele pe care Samsung Galaxy S8 le poate, aparent, atinge sunt cu totul impresionante si dau incredere pentru ceva mai mult pe viitor. Daca un Samsung Galaxy S8 cu procesor cu overclock poate atinge asemenea performante acum, atunci exista posibilitatea ca Samsung Galaxy Note 8 sa ofere performante foarte interesante.

Samsung Galaxy S8 geekbench 7000 puncte