WhatsApp – cele mai tari 2 functii noi pe iPhone

WhatsApp, ce mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, urmeaza sa fie actualizata in perioada urmatoare cu o serie de functii noi pentru terminalele iPhone, sau Android. V-am vorbit deja despre una dintre ele in cateva articole despre WhatsApp, insa astazi va vorbesc din nou despre ea deoarece exista o schimbare importanta care va afecta functionarea ei.

Vorbesc despre functia Recall, care va permite retragerea unui mesaj trimis catre o persoana, astfel incat ea sa nu-l mai vada daca noi l-am trimis din greseala. Pana acum, aceasta functie Recall pentru WhatsApp permitea retragerea unui mesaj la maxim 5 minute de la trimitere, insa acum aceasta perioada a fost extinsa la 8 minute, deci avem mai mult timp sa ne gandim.

Separat, cei de la WhatsApp intentioneaza sa implementeze o noua functie in iPhone si Android care ne va permite sa raspundem rapid la mesaje in conversatii. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aceasta noua functie a WhatsApp, ea permitandu-ne sa selectam rapid un mesaj din conversatie pentru care sa oferim un raspuns.

In momentul folosirii acestei noi functii a WhatsApp, mesajul la care raspundem va fi afisat citat deasupra mesajului pe care noi il trimitem interlocutorului. Ideea din spatele acestei functii de raspuns rapid este de a le oferi utilizatorilor WhatsApp posibilitatea de a raspunde la un anumit mesaj dintr-o serie mai ampla, pentru a nu genera confuzie intr-o conversatie.

Aceste doua noi functii ale WhatsApp pentru iPhone si Android fac parte dintr-o serie mai ampla de functii noi pe care compania WhatsApp intentioneaza sa le lanseze in curand pentru utilizatori.