Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp – cele mai tari 2 functii noi pe iPhone

WhatsApp – cele mai tari 2 functii noi pe iPhone

WhatsApp, ce mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, urmeaza sa fie actualizata in perioada urmatoare cu o serie de functii noi pentru terminalele iPhone, sau Android. V-am vorbit deja despre una dintre ele in cateva articole despre WhatsApp, insa astazi va vorbesc din nou despre ea deoarece exista o schimbare importanta care va afecta functionarea ei.

Vorbesc despre functia Recall, care va permite retragerea unui mesaj trimis catre o persoana, astfel incat ea sa nu-l mai vada daca noi l-am trimis din greseala. Pana acum, aceasta functie Recall pentru WhatsApp permitea retragerea unui mesaj la maxim 5 minute de la trimitere, insa acum aceasta perioada a fost extinsa la 8 minute, deci avem mai mult timp sa ne gandim.

Separat, cei de la WhatsApp intentioneaza sa implementeze o noua functie in iPhone si Android care ne va permite sa raspundem rapid la mesaje in conversatii. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aceasta noua functie a WhatsApp, ea permitandu-ne sa selectam rapid un mesaj din conversatie pentru care sa oferim un raspuns.

In momentul folosirii acestei noi functii a WhatsApp, mesajul la care raspundem va fi afisat citat deasupra mesajului pe care noi il trimitem interlocutorului. Ideea din spatele acestei functii de raspuns rapid este de a le oferi utilizatorilor WhatsApp posibilitatea de a raspunde la un anumit mesaj dintr-o serie mai ampla, pentru a nu genera confuzie intr-o conversatie.

Aceste doua noi functii ale WhatsApp pentru iPhone si Android fac parte dintr-o serie mai ampla de functii noi pe care compania WhatsApp intentioneaza sa le lanseze in curand pentru utilizatori.

  • Remus

    A mai fost articolul ăsta sub altă formă cu alte cuvinte în ultima perioadă… penibil… intram zilnic că îmi plăceau articolele înainte acum ai făcut un cancan aici… mereu când revin mi se face scârbă… ei mai și cenzurezi commenturile că na nu accepți nici o critică… numai bine în continuare!

  • Gabriel.86

    Aprob, aprob pozitiv!