iPhone 8 – noi imagini confirma schimbari majore

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla si incarcare wireless, insa ecranul ar putea creste la 5 inch, doua modele putand fi lansate in locul iPhone 7S.

iPhone 8 se apropie incet, dar sigur, de intrarea in productie, compania Apple fiind aproape de a finaliza design-ul produsului sau in vederea lansarii pe piata in toamna. Avand in vedere ca lansarea iPhone 8 este tot mai aproape, astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini care confirma cateva schimbari, dar si o functie majora pregatita.

In imaginile de mai jos aveti o reproducere CAD a iPhone 8, aceasta avand la baza schite preluate direct din fabrica unui partener al companiei Apple. Pentru inceput, puteti observa ca noua camera duala a iPhone 8 va avea o dimensiune mai mare in carcasa, deoarece integreaza microfonul si flash LED-ul, ea iesind la fel de mult in exteriorul carcasei precum cea din terminalele anterioare.

Exact precum ni s-a spus si pana acum, iPhone 8 va avea o carcasa complet din sticla, in care nu va exista Touch ID, dar care va fi fragila si va permite integrarea unei noi functii. Vorbim desigur despre incarcarea wireless, care ar putea fi si mai rapida decat cea standard, insa din pacate plasarea pe un pad de incarcare va fi necesara pentru a o putea folosi.

iPhone 8 – noi imagini confirma schimbari majore

iPhone 8 camera incarcare carcasa

Complet diferit fata de ceea ce am auzit pana acum, informatiile aparute noaptea trecuta sugereaza faptul ca vor fi doua versiuni ale iPhone 8. Una dintre ele ar putea avea un ecran de 5 inch si cealalta de 5.8 inch, insa nu se stie daca aceste versiuni ale iPhone 8 vor avea si un ecran care acopera intregul panou frontal, desi asta pare mai mult ca sigur.

Datele primite impreuna cu schitele dau de inteles ca iPhone 8 cu ecran de 5 inch urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone 7, iar iPhone 8 Plus ar putea fi relativ similar in comparatie cu iPhone 7 Plus. Desi aceste imagini sunt prezentate ca fiind pentru iPhone 8, exista sansa ca in realitate ele sa fie pentru iPhone 7S, ce-ar putea beneficia deasemenea de o crestere a diagonalei ecranului.

Daca acest lucru este adevarat, atunci iPhone 7S ar putea veni cu schimbari suficient de mari pentru a convinge lumea sa nu astepte doar lansarea iPhone 8. Este greu de spus in acest moment care este situatia reala, deoarece foarte multe informatii noi si contradictorii apar, dar in cursul verii ar trebui sa aflam totul despre iPhone 8 si iPhone 7S.

iPhone 8 camera incarcare carcasa 1

iPhone 8 camera incarcare carcasa 2

iPhone 8 camera incarcare carcasa 3

iPhone 8 camera incarcare carcasa 4

iPhone 8 camera incarcare carcasa 5

iPhone 8 camera incarcare carcasa 6

24 COMENTARII

  1. Ce ți se pare profesionist ca iese in exterior ? Eu cred ca ii strica design ul,de ce pana acum puteau sa integreze camera in carcasa dar de câteva generații nu se mai poate

  2. Spun același lucru de luni de zile. Sincer, nu cred că există vreun smartphone cu un design posterior atât de nereușit. Dacă este careva care să confirme ce smartphone are o cameră mai dezagreabilă, îl rog frumos să îmi spună care.

  3. Mi se pare un pas inainte fata de 7 plus ca design integrand true tone flash intre cele 2 obiective. Simplu=best
    Posteriorul samsnggg e plin de orice scris obiective flash senzor,o aruncatura fara pic de gust. Samsung-arunca-le sa fie acolo

  4. nu inteleg? ce vrei sa spui? pai nu asa au facut cu camera 7 plus?
    sau poate nu inteleg eu…de ex imi place mai mult cum este integrata acum camera in ip 7 in carcasa telefonului, decat cum era in 6 sau 6s de iti dadea senzatia ca a fost adaugata ulterior

  5. Camera e hidoasa dupa parerea mea. Prefer ceva mai fin sa nu iasa chiar asa de mult in evidenta. In rest o sa fie frumos .

  6. Dupa ce ii pui husa, camera se va integra perfect, mai ales ca va avea spate de sticla si riscul de a crapa la lovituri va creste. De preferat o husa Apple, merita banii

  7. La S6 poți pune folie și pe spate, ii dai mai multa aderenta. Oricum e mai bine sa il porti în husa groasa (gen Verus Iron Shield), ca sticla de pe spate sa nu se spargă. Cu ocazia asta, camera nu mai iese în relief. S6 al meu a muşcat de multe ori asfaltul și nu a pățit nimic.

  8. Un iPhone 7 dezordonat cu totul, ecranul nici nu mai e dreptunghiular, are forma exact a unei folii de protecție, butonul de Power prea mare, camera cu găuri în ea (doar la Allview X2 Soul am mai văzut găuri în sticla de pe spate)

  9. Pana la iPhone 5s aveau 5 lentile și camera in interiorul tel de la iPhone 6 tot 5 lentile și camera In afara tel la iPhone 7 au zis ca au 6 lentile

  10. Nu știu ca diferența dar camerele nu sunt făcute de ei ci de Sony și cum alții poate sa integreze aceeași senzorii in carcasa și ei nu