iPhone 8 – noi imagini confirma schimbari majore

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla si incarcare wireless, insa ecranul ar putea creste la 5 inch, doua modele putand fi lansate in locul iPhone 7S.

iPhone 8 se apropie incet, dar sigur, de intrarea in productie, compania Apple fiind aproape de a finaliza design-ul produsului sau in vederea lansarii pe piata in toamna. Avand in vedere ca lansarea iPhone 8 este tot mai aproape, astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini care confirma cateva schimbari, dar si o functie majora pregatita.

In imaginile de mai jos aveti o reproducere CAD a iPhone 8, aceasta avand la baza schite preluate direct din fabrica unui partener al companiei Apple. Pentru inceput, puteti observa ca noua camera duala a iPhone 8 va avea o dimensiune mai mare in carcasa, deoarece integreaza microfonul si flash LED-ul, ea iesind la fel de mult in exteriorul carcasei precum cea din terminalele anterioare.

Exact precum ni s-a spus si pana acum, iPhone 8 va avea o carcasa complet din sticla, in care nu va exista Touch ID, dar care va fi fragila si va permite integrarea unei noi functii. Vorbim desigur despre incarcarea wireless, care ar putea fi si mai rapida decat cea standard, insa din pacate plasarea pe un pad de incarcare va fi necesara pentru a o putea folosi.

iPhone 8 – noi imagini confirma schimbari majore

iPhone 8 camera incarcare carcasa

Complet diferit fata de ceea ce am auzit pana acum, informatiile aparute noaptea trecuta sugereaza faptul ca vor fi doua versiuni ale iPhone 8. Una dintre ele ar putea avea un ecran de 5 inch si cealalta de 5.8 inch, insa nu se stie daca aceste versiuni ale iPhone 8 vor avea si un ecran care acopera intregul panou frontal, desi asta pare mai mult ca sigur.

Datele primite impreuna cu schitele dau de inteles ca iPhone 8 cu ecran de 5 inch urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone 7, iar iPhone 8 Plus ar putea fi relativ similar in comparatie cu iPhone 7 Plus. Desi aceste imagini sunt prezentate ca fiind pentru iPhone 8, exista sansa ca in realitate ele sa fie pentru iPhone 7S, ce-ar putea beneficia deasemenea de o crestere a diagonalei ecranului.

Daca acest lucru este adevarat, atunci iPhone 7S ar putea veni cu schimbari suficient de mari pentru a convinge lumea sa nu astepte doar lansarea iPhone 8. Este greu de spus in acest moment care este situatia reala, deoarece foarte multe informatii noi si contradictorii apar, dar in cursul verii ar trebui sa aflam totul despre iPhone 8 si iPhone 7S.

iPhone 8 camera incarcare carcasa 1

iPhone 8 camera incarcare carcasa 2

iPhone 8 camera incarcare carcasa 3

iPhone 8 camera incarcare carcasa 4

iPhone 8 camera incarcare carcasa 5

iPhone 8 camera incarcare carcasa 6