Apple Music nu mai este oferit gratuit 3 luni

Apple Music nu mai este oferit gratuit timp de 3 luni pentru a fi testat de catre utilizatori, compania Apple facand o schimbare faorte interesanta de strategie pentru platforma sa de streaming audio. Vorbim despre tarile Australia, Spania si Elvetia, in acestea Apple Music fiind disponibil timp de 3 luni in schimbul unui cost infim, apoi fiind impusa plata abonamentului lunar perceput pentru toata lumea.

In aceste tari compania Apple percepe suma de dolar/euro/franc pentru a le oferi celor interesati posibilitatea de a beneficia de tot ceea ce ofera Apple Music. Aceasta oferta este disponibila numai in cele 3 tari si numai timp de 3 luni de zile, Apple incepand sa perceapa bani pentru ca Spotify are o strategie similara in exact aceleasi tari si nu ofera ceva gratuit.

Percepand bani cand Spotify face acelasi lucru, cei de la Apple se asigura de faptul ca numarul de utilizatori ai Apple Music va scadea in aceste trei tari, chiar daca Spotify percepe deasemenea bani pentru primele trei luni de utilizare. Apple Music putea atrage oamenii care nu doreau sa plateasca bani intr-o perioada de trial la Spotify, dar iata ca a ales calea “premium”.

Separat de asta, in Irlanda si Olanda Apple Music este oferit gratuit timp de doar o singura luna in loc de 3 luni, asa cum se intampla in cam restul planetei. Daca Apple Music va necesita plata unei sume de 1 euro pentru o perioada de 3 luni si in Romania, atunci Apple se va asigura de faptul ca numarul celor care vor incerca, macar, serviciu, va scadea dramatic.

Apple Music abonament platit

1 COMENTARIU