Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 este in plina dezvoltare

Samsung Galaxy S9 este in plina dezvoltare

Samsung Galaxy S9 a intrat in proces de dezvoltare la compania Samsung pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc mai devreme in 2018.

Samsung Galaxy S9 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata in laboratoarele companiei Samsung, desi lansarea va avea loc peste aproximativ un an distanta. Samsung Galaxy S8 inca nu a fost testat complet de toata lumea si nu i-au fost descoperite toate problemele, insa Samsung Galaxy S9 are parte acum de toata atentia Samsung.

Este foarte normal ca un producator sa isi indrepte atentia spre un viitor model al unui telefon imediat dupa lansarea celui actual, iar asta se intampla cu Samsung Galaxy S9. Conform informatiilor de astazi, Samsung Galaxy S9 este dezvoltat in momentul de fata de catre compania Samsung sub diverse nume de cod, pentru ca lumea s nu stie ce fel de noutati va aduce el.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt in dezvoltare in momentul de fata, iar unele dintre prototipuri au numele de cod star si star 2, potrivite pentru asemenea dispozitive. Ecranul Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba la baza o tehnologie similara cu cea folosita in Samsung Galaxy S8, deci ar putea castiga din nou premiul de smartphone-ul cu cel mai bun ecran.

Samsung Galaxy S9 este in plin proces de dezvoltare

Pentru a se asigura ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat cat mai rapid, cei de la Samsung ar fi accelerat procesul de productie al componentelor pentru el. Compania vrea sa treaca mai rapid si prin procesul de verificare al Samsung Galaxy S9 in vederea lansarii, asa ca el ar putea intra in productie in fabricile celor de la Samsung chiar de la sfarsitul acestui an.

Unii speculeaza ca acest lucru ar putea duce la o lansare mai rapida a Samsung Galaxy S9 fata de anul trecut, lucru pe care coreenii l-ar dori cu ardoare. Samsung Galaxy S8 a fost lansat cu peste o luna mai tarziu decat ar fi dori Samsung, iar in cazul Samsung Galaxy S9 coreenii ar dori ca lucrurile sa nu mai stea asa si lansarea sa aiba loc dupa o prezentare in februarie la Mobile World Congress 2018.

“Samsung Electronics has decided to develop the strategic phone Galaxy S9 series, which will be released in the first half of next year, as Star (STAR), and started to develop it in earnest. Considering the code name, it is estimated that the Galaxy S9 is not a foldable phone expected from the market. It is also worth noting that the development period was earlier than 3 ~ 4 months.

La fel ca anul acesta, Samsung Galaxy S9 va functiona in baza unor chip-uri Qualcomm si Samsung, ele putand fi probabil produse folosind un proces de 7nm. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S9 se anunta a fi un smartphone cel putin la fel de interesant precum Samsung Galaxy S8, dar care ar putea fi lansat mult mai devreme decat de obicei.

Samsung Galaxy S9 dezvoltare

 • dori

  abia au lansat 8 si astia si deja testeaza s9 sau ce mai fac ei pe acolo…. mai bine ar incerca sa il inchege bine pe asta sa ii rezolve problemele si dupa sa plece de la ce au rezolvat si sa dezvolte, de aia nu merg oamenii de la an la an pe seria galaxy, eu am avut o banala problema cand am avut s5 care e si pe s6 edge , nu stiu pe astealalte dar nu imi pasa sincer, butonul de volume down ramane blocat deci mai e de lucrat si tot timpul se pot imbunatati lucrurile dar na….

 • Srb Srb

  sper asta sa il asambleze bine, si nu ca S8 de se desprindea GG daca il strangeai putin mai tare

 • Darius

  Poi asta și fac dori, nu ai citit tot ce a scris Zaone in articol ?

 • Florin Gabriel Haja

  Coincidenta, eu am avut și S2, și S6, și la niciunul nu a rămas înțepenit butonul Vol-

 • V.P

  Alooooo !!!
  Sa-ti dau un exemplu ,, pana sa lanseze Apple iPhone 7 in noi stiam ca Apple lucreaza la iPhone 8 ,, au facut o pauza sa vanda si iPhone 7 apoi ne-au bombardat de la inceputul anului cu Aniversarul .
  Pai eu ce sa zic cand vechiul 6 Plus la un an jumate a crapat senzorul de amprenta ??
  Pai ce probleme am avut cu 6 Plus , abea au reusit sa rezolve problema LAG -ului dupa o jumatate de an .
  Asta e man , cu bune si rele !!

 • V.P

  Uite cum a intrat ala cu barca in stalp ‼️

 • dori

  stai linistit ca spre deosebire de multi altii desi am iPhone nu il ridic in slavi ca e perfect, o ia razna si asta, ba vede modul casti desi nu am nimic bagat in el ba s a dus senzorul de proxi ba o mai iau razna datele celulari si nu merge netu desi sunt pornite dar eu faceam referire la faptul ca trebuie facut cum trebuie si corectat ce s a gresit nu scos pe banda rulanta

 • Srb Srb

  pai daca avea S8 si byxby da rateuri

 • ioany

  Urmeaza imediat un articol in care Iphone8 umileste S9 in testul single core…

 • inginer

  😀 Cel mai bun este Samsung Galaxy Note 4 📲🌟🌟🌟🌟🌟📱👌 L-am utilizat la maxim fără nici un fel de probleme în aproape toate domeniile necesare companiei.

 • Srb Srb

  Asta arata faptul ca Samsung nu are incredere in propriul si actual flagship…sa aiba vanzari pt macar 1 an intreg de zile. Probabil dupa 6 luni….

 • Viorel Predatorul

  Omul gospodarii își face iarna care și vara sanie.

 • Pastravanu Silviu

  E absolut normal pasul facut de Samsung!
  Asta banuiesc ca face orice companie, nu doar Sami..

 • amfetamin

  Vezi ca a luat-o razna autocorect-ul de pe Samsung-ul tău. Probabil e un bug,vei primi rezolvarea prin update in următoarele 6-8 luni. 😁😁

 • Viorel Predatorul

  Cooooorect… Corectez acum

 • Viorel Predatorul

  Asta arată că cele mai bune produse se fac din timp.

 • Srb Srb

  Din timp toata lumea face

 • Viorel Predatorul

  De aia iPhone nu este disponibil în cantități suficiente 🙂

 • Srb Srb

  Pt ca nu poate samsung sa faca

 • Viorel Predatorul

  Samsung își acoperă necesarul propriu, și din resturile care îi rămân, o hrănește și pe Apple.

 • Srb Srb

  pardon, Apple hraneste Samsung, nu are cum o companie cu valoare mult mai mica sa hraneasca ZEII de la Apple…este tampenie.

 • Viorel Predatorul

  Te închini mult la zeii ăia? Ai icoana lui Cuc deasupra capului, sau pijamale cu Fil Şilăr?

 • Srb Srb

  Macar am icoana unui popo dar tu ai a unui pedo

 • Salazar

  Samsung Note 4 ramane unul dintre cele mai bune telefoane facute de Samsung. Parerea mea este ca e cel mai rezistent si inca face fata in prezent la mai toate cerintele desi are 3 ani telefonul.