Samsung Galaxy Note 8 – ecranul apare in imagini

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, un nou clip video prezentand panoul frontal al terminalului.

Samsung Galaxy Note 8 este urmatorul smartphone de top pe care compania coreeana Samsung intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale, iar astazi aflam noi informatii despre el. Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa isi faca aparitia in vara acestui an, cel mai probabil in august, si trebuie sa faca uitat esecul de anul trecut numit Samsung Galaxy Note 7.

Ei bine, pana in momentul prezentarii Samsung Galaxy Note 8, astazi vedem in clipul video de mai jos ceea ce pare a fi panoul frontal al viitorului smartphone. Desi din imagini nu ne putem da foarte clar seama de acest lucru, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, imensa in comparatie cu cea a unui iPhone, de exemplu.

Acest ecran cu diagonala de 5.3 inch urmeaza sa acopere aproape in totalitate panoul frontal al Samsung Galaxy Note 8, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy S8. Cei de la Samsung au inteles ca aceasta este cheia succesului in vanzari, asa ca la Samsung Galaxy Note 8 vor imprumuta schimbarea de design care are succes atat de mare in Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8 – panoul frontal al ecranului apare in imagini

Samsung Galaxy Note 8 cu un ecran cu diagonala de 6.3 inch nu este greu de crezut din moment ce Samsung Galaxy S8 Plus are ecran cu diagonala de 6.2 inch. Cresterea diagonalei ecranului cu 0.1 inch nu este o schimbare colosala pe care Samsung ar trebui sa o faca, deci este perfect credibil ca Samsung Galaxy Note 8 sa ajunga pe piata cu un ecran atat de mare.

Separat de ecranul cu diagonala de 6.3 inch, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba deasemenea o camera duala integrata, la fel precum iPhone 7 Plus. Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba deasemenea si cititorul de amprenta integrat in carcasa, butonul Home clasic urmand a fi transformat intr-unul virtual, asa cum exista in cazul Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat pe piata in luna august, inainte ca iPhone 8 sa poata fi prezentat de catre compania Apple. Exista sanse ca Samsung Galaxy Note 8 sa apara si la IFA Berlin 2017 din septembrie, dar ramane de vazut care vor fi in final planurile celor de la Samsung pentru acest smartphone al “renasterii”.