Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – Apple publica noi tutoriale pentru camera

iPhone 7 – Apple publica noi tutoriale pentru camera

Seria de tutoriale pentru utilizarea camerei iPhone 7 continua astazi, compania Apple publicand patru noi clipuri video in care ne ofera sfaturi pentru a face poze mai bune folosind smartphone-ul. In primul tutorial video cei de la Apple ne arata cum putem face o poza unei siluete in timpul unui asfintit, totul folosind direct camera iPhone 7.

Al doilea tutorial video este dedicat prezentarii unei modalitati prin care iPhone 7 ne ajuta sa inregistram poze indraznete, dar simple, folosindu-i camera. Ce de-al treilea tutorial video este dedicat prezentarii modului in care putem face o poza orizontului folosind iPhone 7, aplicatia nativa Camera fiind deasemenea utilizata si in aceasta situatie.

In final, compania Apple incearca sa ne invete cum sa folosim lumina stradala pentru a inregistra poze cat se poate de bune folosind camera iPhone 7. Cei de la Apple incearca sa ii incurajeze pe utilizatori sa foloseasca mai des iphone 7 pentru a inregistra poze grozave din mediul inconjurator, iar campania va avea cel mai probabil succes.

 • Srb Srb

  Superbe. Astea da reclame

 • Mr. Tambourine Man

  Genial de simplu. Apple.

 • Roasted Wookie

  degeaba, atata timp cat pozele iasa ca ceapa. camera este foarte buna, algoritmii de procesare in schimb sunt praf.

 • rundown

  Degeaba, noi facem pozele tot asa cum suntem invatati. Pot sa dea x tutoriale. Moldoveanu e moldovean. Musai sa faca selfie in pl goala:))

 • Visan Teodor

  Deci Apple ii crede pe utilizatori atat de prosti?Pentru ce ar avea nevoie utilizatorii de iphone(care sunt elita societatii) de tutoriale?