iPhone 7 – Apple publica noi tutoriale pentru camera

Seria de tutoriale pentru utilizarea camerei iPhone 7 continua astazi, compania Apple publicand patru noi clipuri video in care ne ofera sfaturi pentru a face poze mai bune folosind smartphone-ul. In primul tutorial video cei de la Apple ne arata cum putem face o poza unei siluete in timpul unui asfintit, totul folosind direct camera iPhone 7.

Al doilea tutorial video este dedicat prezentarii unei modalitati prin care iPhone 7 ne ajuta sa inregistram poze indraznete, dar simple, folosindu-i camera. Ce de-al treilea tutorial video este dedicat prezentarii modului in care putem face o poza orizontului folosind iPhone 7, aplicatia nativa Camera fiind deasemenea utilizata si in aceasta situatie.

In final, compania Apple incearca sa ne invete cum sa folosim lumina stradala pentru a inregistra poze cat se poate de bune folosind camera iPhone 7. Cei de la Apple incearca sa ii incurajeze pe utilizatori sa foloseasca mai des iphone 7 pentru a inregistra poze grozave din mediul inconjurator, iar campania va avea cel mai probabil succes.

https://www.youtube.com/watch?v=DwXC93eNqTA

https://www.youtube.com/watch?v=EJT_C2qluso

5 COMENTARII

  1. degeaba, atata timp cat pozele iasa ca ceapa. camera este foarte buna, algoritmii de procesare in schimb sunt praf.

  2. Degeaba, noi facem pozele tot asa cum suntem invatati. Pot sa dea x tutoriale. Moldoveanu e moldovean. Musai sa faca selfie in pl goala:))

  3. Deci Apple ii crede pe utilizatori atat de prosti?Pentru ce ar avea nevoie utilizatorii de iphone(care sunt elita societatii) de tutoriale?