Cum faci mai multe conturi de utilizator pe iPhone si iPad

Una dintre marile probleme ale iOS pe iPhone si iPad este imposibilitatea de a crea mai multe conturi de utilizator, Apple oferind acest sistem doar pentru mediul educational. Utilizatorii obisnuiti au ramas, desigur, fara asemenea optiuni disponibile, insa un nou tweak numit GuestMode 2 (iOS 10) vine sa rezolve aceasta problema pentru cei care au nevoie de un asemenea sistem.

In imaginile de mai jos puteti vedea ce fel de functionalitate ofera GuestMode 2 (iOS 10) pentru iPhone si iPad, el permitand crearea unui cont guest pentru iOS. Acest cont are acces limitat la aplicatii si la functiile iPhone si iPad, un meniu de setari pentru GuestMode 2 (iOS 10) in aplicatia Settings, Configurari, permitand controlarea functionalitatii.

Folosind GuestMode 2 (iOS 10) putem oferi oricui acces la iPhone, sau iPad, fara ca acele persoane sa poata vedea prea multe date disponibile in terminalele noastre. GuestMode 2 (iOS 10) permite setarea unui cod de siguranta separat, a unor functii pentru tweak-uri din Cydia si alte detalii foarte utile pentru un asemenea sistem.

„GuestMode gives you the ability to share your device freely and still protect your privacy. Let the kids play games on your device without worrying about them looking at your messages/calling people. Let your friends control your music, but not snoop through your photos or Safari tabs. You choose exactly which apps are accessible and which ones aren’t.”

GuestMode 2 (iOS 10) este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia pentru iPhone si iPad.

GuestMode 2 (iOS 10)

Articolul precedentBotanicula – un joc grozav pentru iOS oferit la REDUCERE
Articolul următoreMAG are pret redus la telefoane iPhone si Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.