iOS 11 – 3 concepte care arata posibile noutati

iOS 11 va aduce noutati, dar deocamdata nu stim sigur ce aduce nou, insa cateva concepte prezinta posibile schimbari pentru iPhone si iPad.

iOS 11 va fi prezentat pe data de 5 iunie de catre compania Apple in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017, care se va desfasura in San Francisco, California. Desi iOS 11 urmeaza sa isi faca aparitia extrem de curand, in mod surprinzator am aflat extrem de putine dintre noutatile pe care aceasta actualizare a sistemului de operare ni le va aduce.

In anii anteriori aflam cu mult timp inainte schimbarile pe care compania Apple intentiona sa ni le aduca, insa in cazul iOS 11 nu avem absolut nimic concret prezentat. Niciun zvon de pana acum in legatura cu iOS 11 nu anunta posibile functii noi care ar putea fi lansate pentru noi, ci doar franturi de informatii care probabil nici macar n-au venit de la Apple.

Avand in vedere lipsa de informatii cu privire la iOS 11, avem doua posibilitati in momentul de fata: fie nu exista noutati importante, fie Apple a reusit sa tina totul secret in mod eficient. A doua teorie e putin probabila, asa ca prima ar cam prevala, deoarece daca ar fi existat noutati cu adevarat majore pentru iOS 11, ele ar fi fost anuntate de zvonuri.

iOS 11 – 3 concepte care arata posibile noutati

Da, am auzit ca iPhone 8 va avea functii pentru realitate augmentata, insa acestea vor fi in iOS 11 exclusiv pentru acest nou smartphone al Apple. Pentru vechile modele de iPhone si iPad care vor rula iOS 11 deocamdata nu se stie ce noutati majore vor exista, dar cel mai probabil compania Apple va avea ceva important de oferit si pentru ele.

Pentru ca nimeni nu a spus nimic important despre iOS 11, nu ne ramane decat sa ne uitam la conceptele de mai jos si sa ne intrebam oare ce vom primi. Split View pe iPhone, noi functii de control, conturi de utilizator pe iPhone, noi toggle-uri in Control Center, noi schimbari de interfata, sau oare ce va oferi compania Apple pentru iOS 11 ?

Nimeni nu stie sigur ce noutati va avea iOS 11, insa este clar ca Apple va renunta la suportul pentru anumite modele ale iPhone si iPad, deci va trebui sa fiti pregatiti pentru asta. iOS 11 va veni cu schimbari, insa cat de mari vor fi ele ramane sa aflam abia luni.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.